Fanuc ще представи иновативни решения в областта на индустриалната автоматизация и роботизацията на EMO Milano 2015

13.07.2015 г.2 мин.

Утвърдената японска компания в областта на индустриалната автоматизация и роботизацията Fanuc обяви своето участие в един от най-големите индустриални форуми в Европа EMO 2015, съобщиха за Инженер.bg от дъщерната фирма на Fanuc Europe Corporation у нас – Фанук България ЕООД.  Тази година международното събитие ще се проведе в периода от 5 до 10 октомври, в италианския град Милано. На него компанията ще запознае посетителите с технологични и продуктови решения от последно поколение, допълниха от дружеството у нас.

 

EMO е водещо европейско изложение в областта на машиностроенето, роботизацията, мехатрониката, автоматизацията, производствените технологии, метрологията, качествения контрол, системите за безопасност и опазване на околната среда и др., което се организира на всеки две години – в Хановер или в Милано. Тазгодишното издание ще се проведе в Италия, с подкрепата на CECIMO (European Association of the Machine Tool Industries), и ще премине под мотото „Да изградим бъдещето”.

 

„Посетете ни на изложението EMO и открийте с какво може да ви е полезен световният лидер в индустриалната автоматизация Fanuc! Независимо от това кой е вашият отрасъл или приложение, ние разполагаме с решенията, от които се нуждаете, за да увеличите продуктивността си!”, обръщат се с покана към клиентите си от компанията.

 

Източник на снимковия материал: Fanuc

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

ФАНУК България ЕООД
http://www.fanuc.bg/