Изхвърлете хаоса в управлението на продуктови данни с Teamcenter PDM. Разберете как от SpaceCAD

04.12.2020 г.3 мин.

С увеличаване на проектите и документите в инженерния отдел на всяка компания възниква хаос, но не творчески, а истински! Проблем е, когато знаете, че проектът съществува и трябва да го намерите. „На 10 декември от 14:00 часа ще представим на вашето внимание решението на Teamcenter PDM, чрез което можете да управлявате всички продуктови данни и проекти във вашата компания“, обявиха пред Инженер.bg от SpaceCAD, доказана българска компания, която предлага иновативни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за проектиране и изработка на продукти в различни индустриални сфери.

Уебинарът е насочен към голямата общност от Solid Works потребители и има за цел да представи интеграцията и възможностите на Teamcenter PDM със Solid Works. Ще разберете как използването на решението ще повиши производителността на дизайнерският Ви екип с до 25% и как ще намали загубите на време в непроизводствени задачи до 35%.

„Независимо дали имате 5 или повече МCAD/ECAD работни места, Вие можете лесно и интуитивно да намирате, споделяте и повторно да използвате Вашите данни и проекти чрез Teamcenter PDM“, обясниха още от компанията.

За да получите достъп до уебинара е необходимо да заявите своето участие чрез предварителна безплатна регистрация. 

В основата си PDM системата предоставя решения за сигурно управление на данни, активиране на процеси и управление на конфигурации. Управлението на данните за продуктите (PDM) е свързано с процесите в една централна система. Тази информация включва данни за компютърно подпомаган дизайн (CAD), модели, информация за части, инструкции за производство, изисквания, бележки и документи. 

Оптималната PDM система е достъпна от множество приложения и екипи в една организация и поддържа специфични за бизнеса нужди. Изборът на подходящия PDM софтуер може да осигури солидна основа на компания във всяка индустрия. 

„Регистрирайте се и се присъединете към нас, за да Ви запознаем с по-добрия PDM, който лесно можете да надградите до пълна PLM платформа, за да получите всички решения, от които се нуждаете сега, докато вашите нужди растат! Участието е безплатно! Очакваме ви“, обърнаха се с покана от СпейсКАД. 

Източник на снимковия материал: SpaceCAD

Тагове: CAD/CAM софтуер, SolidWorks, SpaceCAD, проектиране, уебинар