ФАНУК: Заповядайте утре на уебинар за предимствата на напълно електрическата шприц машина FANUC ROBOSHOT

23.09.2020 г.3 мин.

Уебинарът на тема „Предимства на напълно електрическата шприц машина FANUC ROBOSHOT“, който ФАНУК България ще проведе на 24 септември т.г. от 11:00 до 12:00 часа, има за цел да разшири професионалните познания на специалистите от бранша по отношение на възможностите на прецизната технология на електрическите машини за шприцване с ЦПУ. „Семинарът е напълно безплатен, като единственото условие е предварителна регистрация на участниците. Ще се радваме да посрещнем виртуално всички, които имат професионален интерес към високопрецизната технология с ЦПУ на електрическите шприц машини FANUC ROBOSHOT“, информираха за Инженер.bg от ФАНУК България.

Шприц машините ROBOSHOT намират широко приложение в автомобилната промишленост, електрониката, медицинската индустрия и производството на оптични изделия. „Използваната иновативна технология, която е заимствана от металообработващите машинни центрове за струговане и фрезоване, позволява на шприц машините да постигнат високо ускорение, ненадмината прецизност на движението, изключително кратък производствен цикъл при производство на голям обем продукция с постоянно високо качество и максимален контрол на процесите при ниски разходи за поддръжка“, коментираха от ФАНУК България.

Продуктовата гама FANUC ROBOSHOT включва 10 модела с усилие на затваряне на формата от 150 kN (при max/min височина на матрицата 260/130 mm) до 5000 kN (при max/min височина на матрицата 1000/130 mm).

 

„Ще се радваме да се срещнем утре, макар и виртуално, за да поговорим за актуалните тенденции в технологиите за електрическо леене под налягане, за възможностите и предимствата на ROBOSHOT, както и да отговорим на всички Ваши въпроси“, отправиха своята покана от българския офис на световния лидер и новатор в областта на роботизацията.

Всички желаещи да се запознаят с възможностите на FANUC ROBOSHOT е необходимо да се регистрират предварително за участие в безплатния уебинар ТУК.

Източник на снимковия материал: ФАНУК България, FANUC, pexels.com

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

ФАНУК България ЕООД
http://www.fanuc.bg/