ФАНУК България: FANUC удължава срока за безплатно пробно използване на CNC Guide и ROBOGUIDE в условията на COVID-19

13.05.2020 г.4 мин.

In Macedonian 

Философията на японския гигант в областта на автоматизацията FANUC се основава на огромно уважение и отдаденост към потребителите. В тези трудни времена, през които минава светът, мисията на компанията е да подкрепи своите клиенти в усилията им за по-ефективна работа и увеличаване на производителността. Затова FANUC удължава периода на безплатното пробно използване на CNC Guide и ROBOGUIDE до 30 септември 2020 г., като потребителите могат да изтеглят двата софтуера след регистрация на сайта в портала MyFANUC. След този период компанията предлага специална отстъпка при закупуване на редовните лицензи“, съобщиха за Инженер.bg от ФАНУК България.

 

Ефективно повишаване на производителността на CNC с използване на компютърна симулация


„Простота и ефективност – това са двата основни принципа, залегнали при разработката на FANUC CNC Guide. За платформа на симулационния софтуер се използва стандартен PC компютър, без нужда от допълнителен хардуер. CNC Guide симулира средата, в която операторите програмират и работят, като в него е включена и системата FANUC MANUAL Guide i. Инструментите за разработване на FANUC, подобни на използваните от конструкторите на машини и производителите на оригинално оборудване, също могат да се управляват в симулационната среда“, поясниха от ФАНУК България.

 

Специалната оферта на FANUC включва CNC Guide като безплатна пробна версия с пълна функционалност до края на септември 2020 г.

 

 

Интелигентна 3D симулация за роботи


Софтуерът FANUC ROBOGUIDE симулира както движенията на робота, така и командите за конкретната област на използване, като значително намалява времето за създаване на нови настройки за движение. За да се гарантира минималното въздействие върху производството, клетките могат да бъдат проектирани, тествани и модифицирани изцяло офлайн. С цел да се съкрати времето на триизмерното моделиране, данните за моделите се импортират от PC компютър в CAD формат. Богатата библиотека на симулационния софтуер позволява на потребителите да избират и променят детайлите и размерите според нуждите си. „Използването на интуитивния и изключително лесен за използване ROBOGUIDE не изисква почти никакво обучение. Софтуерът се предлага и със специални инструменти за конкретни области на приложение“, допълниха от българския офис на FANUC.Пробната версия на FANUC ROBOGUIDE е с безплатен тестов период от 30 дни. Сега FANUC дава възможност за удължаване на този период до края на септември 2020 г.


За повече информация и регистрация, посетете страницата на FANUC.

 

Повече информация за ФАНУК България ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: ФАНУК България, FANUC

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

ФАНУК България ЕООД
http://www.fanuc.bg/