Ученици от ПГИУ „Елиас Канети“ откриха тайните на аутомотив бранша в завода на Линамар (Монтюпе) в Русе

09.01.2020 г.3 мин.

 

 

 

 

 

Как се изработват компоненти за утвърдени автомобилни брандове и какви са процесите на управление в една водеща производствена компания? На тези и много други въпроси намериха отговори учениците от 12-ти клас на Професионална гимназия по икономика и управление (ПГИУ) „Елиас Канети“ в гр. Русе, които в края на 2019 г. посетиха завода на фирма Линамар (Монтюпе) в града. „Ние насърчаваме развитието на младите и нашите врати винаги са отворени за тези от тях, които показват желание за усвояване на нови знания“, разказаха за Инженер.bg от Линамар (Монтюпе) – дъщерно дружество на канадския лидер в производството на автомобилни изделия Linamar.Екипът на Линамар (Монтюпе) посрещна своите гости с презентация, по време на която младежите се запознаха с дейността на българското предприятие. След като преминаха инструктаж за безопасност, учениците разгледаха завода, в който се произвеждат цилиндрови глави и носачи за някои световни автомобилни конструктори като Ауди, Порше, Рено, Форд, Волво и др. Домакините от Линамар демонстрираха иновативните технологии и модерните съоръжения, чрез които създават продуктите си.„Съвсем скоро учениците ще поемат по своя кариерен път и се надяваме да сме им помогнали в избора на бъдеща професия. Би било чудесно, ако сме успели да провокираме у тях интерес към дейността на организацията, както и ако с някои от тях се срещнем отново вече като част от нашия екип“, коментираха от Линамар. От утвърдената българска компанията споделиха с радост, че с посещението си младежите са допринесли за ведрото настроение в работния процес на предприятието и пожелаха на всички ученици много бъдещи успехи и реализирани цели.


 

Ако сте специалист в областта на инженерните науки и търсите посоката на своята кариерна реализация, то в Линамар (Монтюпе) ще откриете отлични условия и среда, които ще ви помогнат да изявите по най-добрия начин своя професионален талант. Затова не пропускайте да се информирате какви са обявените актуални свободни работни позиции компанията.

 

 

Повече информация за Монтюпе ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg!


Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите й планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Линамар (Монтюпе)

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Монтюпе ЕООД
http://www.montupet.bg