Стам Лтд Ви кани на уебинар за модулни Е-commerce решения на Kardex Remstar. Включете се безплатно сега!

19.10.2020 г.3 мин.

Разпространението на информация чрез онлайн канали се превърна в изключително важно за много индустрии и е ключова стъпка напред за осигуряване на устойчив растеж. „Днес потребителите правят поръчки по-често, в по-малки количества, а в някои случаи и късно през деня. В същото време очакват доставката по-бързо отвсякога, а складовете остават без място и страдат от ниска производителност при пикиране и обработка на поръчките. Ето защо решихме да представим няколко решения, с помощта на които ще решите тези проблеми. Заповядайте на 22 октомври от 11:00 ч. на безплатен уебинар, посветен на модулните фулфилмънт решения на Kardex Remstar, които осигуряват повече пространство и скорост“, обърнаха се с покана към читателите на Инженер.bg от доказаната българска компания Стам Лтд.

Очаква се през 2020 г. електронната търговия в Европа да достигне 717 милиарда евро. „Фулфилмънт центровете трябва да се подготвят за този растеж. В състезанието за по-голям пазарен дял, E-commerce компаниите откриват свои представителства на все повече места в цяла Европа. В същото време, офлайн бизнесите увеличават своето онлайн присъствие. В този динамичен свят, днешните фулфилмънт центрове трябва да се подготвят за нарастващото търсене не само от страна на дигиталните и физическите магазини, но и от потребителя в края на логистичната верига“, поясниха от Стам Лтд за Инженер.bg. 

По време на уебинара, който българската компания организира, ще научите повече за: 

  • Често срещани логистични предизвикателства пред електронната търговия;
  • Как автоматизацията води до оптимизация на всички процеси;
  • Добри практики и доказани решения, които могат да отговорят на текущото и бъдещото търсене. 

Продължителността на събитието е 45 min, а презентацията ще проведе г-жа Надежда Благоева, ръководител на инженерния отдел в Stamh. 

За да вземете участие в уебинара, е необходимо единствено да се регистрирате. Участието е безплатно. Можете да се регистрирате ТУК

„Успешните автоматизирани решения за електронна търговия трябва да предлагат оптимизация на пространството, повече производителност и 100% прецизност при пикирането. Тези технологии са тук, за да останат дълго и могат да предложат на бизнеса възможността да пробие стената на нарастващото търсене, подсигурявайки собствения си растеж“, коментираха още от доказаното българско инженерингово и търговско дружество. 

Източник на снимковия материал: Стам Лтд

Тагове: Kardex Remstar, логистика, склад на бъдещето, Стам Лтд

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Стам Лтд ООД
http://stamh.com/bg/