Интересни стажантски и работни позиции в сферата на автомобилостроенето ще представи Монтюпе на „Дни на кариерата“

10.10.2019 г.4 мин.


За поредна година Технически университет – София ще се превърне в място за среща на студенти и водещи работодатели в рамките на изложението „Дни на кариерата“, което ще се проведе на 15 и 16 октомври 2019 г. Своите кариерни предложения ще представи и фирма Монтюпе – утвърден производител на алуминиеви детайли за автомобилната индустрия. „Основополагащ принцип в нашата компания е да допринасяме за професионалното израстване на младите хора в България, които са поели по пътя на инженерните науки“, заявиха за Инженер.bg от Монтюпе.


 

Като част от водещия канадски гигант Linamar, българското дружество следва високи стандарти за качество в производството на компоненти за едни от най-популярните световни автомобилни брандове като БМВ, Порше, Ауди, Волво и др.

 

„Ние осъзнаваме благоприятния ефект, който има практическият опит в процеса на обучение на студентите. Затова даваме шанс на възпитаниците на техническите университети да станат част от нашите стажантски програми, с което да стартират устремено своята кариера“, разказаха още от Монтюпе. Стажовете в компанията имат голяма добавена стойност за развитието на бъдещите инженери, защото те имат възможността да се включат в реални работни задачи, които да изпълняват под експертното менторство на представител на Монтюпе.

 

В производствената база на Монтюпе в гр. Русе се инициират и срещи със студенти, по време на които те наблюдават последователността от процеси по изработването на автомобилни изделия, като по този начин успяват да опознаят отблизо естеството на бъдещата им работа.Сплотеният и амбициозен екип на Монтюпе е един от ключовите фактори за устойчивото развитие на дружеството. Фирмата предлага отлични възможности за тяхното развитие както в йерархичната структура на организацията, така и по отношение на техните личностни качества. Затова не пропускайте да се информирате какви са актуалните свободните работни позиции в организацията.

 

„Ако вашата страст е автомобилната индустрия и искате да се развивате в компания на световно равнище, то заповядайте на нашия щанд на форума „Дни на кариерата“, за да ви запознаем с нашата дейност, както и с кариерните възможности при нас, подходящи за студенти“, призоваха от екипа на Монтюпе.

 

Повече информация за Монтюпе ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg!


Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите й планове за развитие от ТУК!


 

Източник на снимковия материал: МонтюпеИнженер.bg

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Монтюпе ЕООД
http://www.montupet.bg