СИАД България: SIAD Macchine Impianti, част от структурата на нашата група, получи отличие от водеща мексиканска компания

22.11.2022 г.4 мин.

Модерната индустрия е функция на съвместната работа между различните участници в нея. Иновациите често са резултат от партньорството между производителите и техните клиенти. Затова усилията на производителите не остават незабелязани и доброто мнение от техните партньори гради името им и го утвърждава на пазара. Именно такова признание през изминалия месец получи химическата група SIAD, която бе обявена за „Главен доставчик“ на  мексиканската компания Cryoinfra.

През месец октомври SIAD Macchine Impianti (SIAD MI) получи ценното  признание „Главен доставчик“ на Cryoinfra, водеща мексиканска компания в производството и разпространението на индустриални газове.

През двугодишния период 2020-2021 г. Cryoinfra възложи на SIAD MI доставката на водороден компресор с изходно налягане 175 bar и номинална мощност 110 kW, както и две инсталации за разделяне на въздуха от тип GN-DR с дебит 900 Nm3/h азот в газообразна форма.

„Мексиканската компания успя да изпита „от първа ръка“ силноориентирания към клиента подход на SIAD, който има за цел да идентифицира най-подходящите от техническа и икономическа гледна точка решения за своите клиенти. Безопасност, надеждност, ефективност и гъвкавост са основните характеристики на нашите продукти, които позволиха на SIAD MI да спечели тази ценна награда“, коментираха от СИАД България.

Компанията SIAD присъства активно и в България

У нас компанията е специализирана в дистрибуцията на технически газове за различни промишлени сектори, лабораторни, чисти газове и смеси, индустриални стоки, услуги и инженеринг. Дружеството обслужва области като автомобилостроене, електроника, химическа промишленост, стъкларска индустрия, хранително-вкусова и целулозно-хартиена промишленост, здравеопазване, нефтопреработване, металургия, металообработване, околна среда, тъканни банки, производство на добавки и др.

СИАД България поддържа богато портфолио от висококачествени газове, включително технически газове, газове за контакт с храни, охлаждащи газове, газове за заваряване и рязане, специални газове, газови смеси и др.; средства за безопасност и противопожарна защита – противопожарни системи с инертен газ, системи с въглероден диоксид, системи за противопожарна защита и др.

За да изпълнява потребностите на своите клиенти СИАД България разполага с екип от доказани, висококвалифицирани и опитни професионалисти в сферата на индустриалните газове, които са на тяхно разположение всеки ден.

„Растежът и пазарният успех на SIAD се базират на главните принципи и стойности на групата, основаващи се на прозрачност и яснота, което означава строго спазване на законите, уважение към служители, клиенти, търговци и акционери, честна конкуренция, отдаденост към качеството, безопасността и защитата на околната среда и работа съгласно принципите за обществена отговорност. Освен всичко останало, SIAD дългосрочно се ангажира в подкрепата и насърчаването на културни и социални инициативи. Компанията има за цел да бъде отворена към общността и да взаимодейства още повече с външния свят, връщайки част от стойността си и използвайки богатството си от продукти за добри каузи“, разказаха още от българското дружество.

Източник на снимковия материал: СИАД

Тагове: HR, награда, СИАД България

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

СИАД България ЕООД
www.siad.bg