СИАД България ще предостави безвъзмездно индустриални газове за изложителите на машини на MachТech & InnoТech 2024 през октомври

09.07.2024 г.4 мин.

Ако Вие сте участник в тазгодишното издание на MachТech & InnoТech Expo 2024, не пропускайте да се възползвате от неустоимото предложение на фирма СИАД!

Утвърдената в областта на техническите газове компания СИАД България ще подкрепи българската промишленост и машиностроене, осигурявайки за своя сметка индустриални газове за демонстрациите на машините по време на MachТech & InnoТech Expo 2024. Тазгодишното издание на международното изложение за авангардна индустриална техника и технологии в металообработката ще се проведе в дните от 1 до 4 октомври 2024 г. в столичния Интер Експо Център.

„СИАД България има удоволствието да информира участниците на форума MachТech & InnoТech Expo тази година, че ще предостави безвъзмездно индустриални газове за всички изложители на машини и оборудване през целия период на провеждането му на територията на Интер Експо Център, София“, съобщиха за Инженер.bg от компанията. „Фирмите, които желаят да се възползват от предложението на СИАД България, могат да се свържат с нас до 15 септември 2024 г., за да уточним вида, разфасовките и количествата на необходимите газове“, уточниха още те.

СИАД България е дъщерно дружество на световно утвърдената италианска химическа група SIAD, специализирана в производството и дистрибуцията на индустриални, лабораторни, медицински, чисти газове и смеси, както и със свързаните с тях технологии и инсталации.

Компанията е доверен партньор на представители от най-различни сектори на промишлеността, включително металообработване, автомобилостроене, металургия, нефтопреработване, електроника, хранително-вкусова промишленост, химическа, циментова, стъкларска индустрия, здравеопазване, околна среда, тъканни банки, производство на добавки и др.

СИАД поддържа широк набор от висококачествени газове, в т.ч. технически газове, газове за контакт с храни, газове за заваряване и рязане, охлаждащи газове, специални газове, газови смеси и др.; средства за безопасност и противопожарна защита – противопожарни системи с инертен газ, системи с въглероден диоксид и др.

Част от гамата от услуги, които компанията предлага на българския пазар, са възможностите за доставка на газове в газообразно и течно състояние, цялостно управление на системи за доставка на газове, услуги в областта на газовия анализ, служба за техническа помощ и др.

Ако Вие сте участник в тазгодишното издание на международния форум MachТech & InnoТech Expo 2024 и желаете да се възползвате от безвъзмездната подкрепа на СИАД България от висококачествени индустриални газове за Вашите машини, не пропускайте да се свържете с професионалистите от компанията на е-mail: siad@siad.bg или на мобилен телефон: 0884 781 051!

Източник на снимковия материал: СИАД България

Тагове: SIAD, изложение, машини с ЦПУ /CNC/, машиностроене, СИАД България, технически газове

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

СИАД България ЕООД
siad.bg