Открийте най-прекия път към дигитализацията в новата ни виртуална библиотека „Софтуер за индустрията и строителството“

16.01.2021 г.3 мин.

С развитието на интелигентните технологии възможностите ни да избираме начина, по който да живеем, се увеличиха рязко. Вече можем по всяко време да проследим колко крачки правим, къде харчим най-много пари, какви хранителни стоки са ни необходими, т.е. на практика всичко, което касае нашето ежедневие. Но не само! Професиите на архитектите, проектантите и конструкторите, развоят на нови продукти, съвременното управление на заводите, роботизацията и автоматизацията са немислими без съответното програмно осигуряване. Затова решихме да обърнем специално внимание на софтуерните технологии, които подобряват производствената индустрия и строителството. Приветстваме ви в новата ни Виртуална библиотека — „Софтуер за индустрията и строителството“. Какво ще откриете в нея, вижте в следващите редове.

В миналото, за да се създаде даден проект за сграда или нова машина, трябваше всичко да бъде усърдно изчертано на чертожната дъска с помощта на молив, джобен калкулатор и още куп пособия. Днес това се извършва от специализиран софтуер и не ни трябва друго, освен компютър с подходящи параметри, на който да го инсталираме. А този софтуер, сам по себе си, е технология, която ни помага да създаваме,  усъвършенстваме, надграждаме, симулираме, анализираме. Въобще да творим!

За да ви покажем най-краткия път към подобряването на производствените процеси, както и за да сте в крак със съвременното проектиране и конструиране, ви каним да разлиствате редовно виртуалните страници на новата библиотека. 

Ще ви запознаваме с най-използваните приложения за проектиране на машини и сгради, за управление на производствени процеси, за сложно тримерно моделиране, за мониторинг на продуктови данни и проекти. И още, и още! 

Ще отворим за вас прозореца към света на най-широко използваните софтуери, с които браншът ни всеки ден извървява нова крачка към създаване на по-висока стойност за Вашия бизнес. 

Разберете как да изградите интелигентната мрежа от машини и процеси за индустрията и строителството с помощта на информационните технологии. Очакваме ви в новата ни виртуална библиотека „Софтуер за индустрията и строителството“

Източник на снимковия материал: pngtree.com

Тагове: CAD/CAM софтуер, архитектура, проектиране, процесна автоматизация, строителство