„Произведено в България“ на Metal Show & TIB 2024 в Букурещ: РАИС ще демонстрира своите най-нови металообработващи машини

20.03.2024 г.4 мин.

Утвърденият български производител на металорежещи и металообработващи машини с ЦПУ РАИС ще вземе участие в тазгодишното издание на Metal Show & TIB – едно от най-големите изложения за металообработващи технологии и индустриална техника в Румъния. Събитието ще се проведе в периода от 14 до 17 май 2024 г., а фирма РАИС ще очаква своите гости на щанд 111 в палата B2 на изложбен център Romexpo в Букурещ.


Ежегодно четиридневният форум събира на едно място професионалисти от целия свят, които представят промишлено оборудване от най-ново поколение, иновативни разработки, смарт технологии и най-съвременни ефективни решения за машинна обработка. За първи път тази година във фокуса на събитието е заложена нова концепция, свързана с насърчаването на иновативните технологии и решенията, които допринасят за намаляване на въглеродния отпечатък в металообработващата промишленост. И през 2024 г. Metal Show & TIB ще продължи да бъде утвърдена бизнес платформа на местно ниво, която подкрепя развитието на:

  • Енергийно ефективно оборудване;
  • Автоматизацията и дигитализацията на производствените процеси в контекста на енергийния преход;
  • Модерните по-малко инвазивни технологии за обработка (лазерна, водна или микро);
  • Възобновяемите енергийни технологии и системите за съхранение на енергия;
  • Устойчивите материали с ниско въздействие върху околната среда и др.

„Основни акценти в участието на РАИС ще бъдат най-новите разработки фрезови и стругови машини с ЦПУ, както и двушпинделни стругове и петосни обработващи центри на компанията. С нашия 30-годишен опит и успешни практики в производството на индустриално оборудване, ще се опитаме да демонстрираме високото качество, надеждността и ефективността, които прозират под знака на „Произведено в България““, съобщиха за Инженер.bg специалистите от фирма РАИС. 

Доказал се като доверен партньор за индустрията както на българския, така и на международните пазари производственото дружество с централа и производствени мощности в гр. Пазарджик предлага на своите клиенти не просто индустриална техника, но и комплексни технически решения, които имат опционалност да бъдат оборудвани с роботи или палетна станция.

„От проектирането, разработката, разчетите за технологичното време, инструменталната екипировка, настройката и въвеждането в експлоатация, до обучението и следпродажбеното обслужване на всички видове CNC машини – ние участваме активно във всеки един етап от реализацията на проекта“, заявиха от компанията. „Защото предоставяме персонализирани производствени решения, изцяло съобразени с потребностите и изискванията на клиента“, допълниха още те.

Участието в мащабното индустриално изложение Metal Show & TIB 2024 през месец май в северната ни съседка ще даде възможност на РАИС да запознае посетителите и гостите на форума със своите високопроизводителни, качествени и прецизни металорежещи машини с ЦПУ.

„Като изложител в толкова значимо събитие ще затвърдим допълнително имиджа на дружеството ни в професионална бизнес среда и ще покажем стабилността на нашата компания. Ще имаме възможност да се срещнем с производители и доставчици на машини, инструменти и материали и да обменим ценен опит и идеи с тях. Събитието разкрива ясни хоризонти пред представителите на бизнеса да се докоснат до най-новите тенденции в света на металообработката и се превръща в арена за обмен на полезни практики и ползотворни партньорства както на местно, така и на международно равнище“, допълниха още от РАИС.

Източник на снимковия материал: РАИС, Metal Show & TIB

Тагове: изложение, индустрия, машиностроене, металообработваща промишленост, металообработка, РАИС

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

РАИС ООД
www.rais-bg.com