Предпремиера на нова производствена система и индустриални 3D принтери ще видим на MachTech & InnoTech 2021 от B2N

02.09.2021 г.4 мин.

Екипът на B2N Your 3D Partner има удоволствието да Ви покани на своя щанд А4 в зала 3 на Интер Експо център по време на специализираното международно изложение за индустриални технологии и оборудване MachTech & InnoTech 2021. Събитието ще отвори врати на 14 и ще продължи до 17 септември. „Всеки ден ще провеждаме интересни демонстрации на 3D сканиране със скенерите на Artec 3D, софтуерни визуализации за дизайн симулация и оптимизация от Altair, както и презентации на всеки от индустриалните 3D принтери с разяснения за потока на работа от екипа ни“, съобщиха от компанията за Инженер.bg.

За първи път B2N ще покаже новите си 3D принтери от индустриален клас, които са подходящи за изработка на функционални прототипи, резервни части и крайни продукти в малки серии, както и на инструменти и приспособления за автоматизация и обезопасяване на производството. Гостите на щанда на B2N ще видят: 

  • 3D принтиране по SLS технология с полиамидни прахове с новия принтер на Formlabs – Fuse 1 и с производствената система на EOS – Formiga P110; 
  • 3D принтиране по FFF технология с високоякостни и високотемпературни пластмаси с профилирания 3D принтер Minifactory Ultra, подходящ за принтиране на резервни части, които са по-здрави и по-леки от метал; 
  • 3D принтиране по FFF технология с инженерни пластмаси за големи изделия – широкоформатните 3D принтери на BigRep, Omni3D, както и с ултра полимери с принтерите на INTAMSYS; 
  • 3D принтиране по LMD (laser metal deposition) технология с метална тел и метални прахове с 3D принтера Meltio M450. 

„Предпремиерно, само по време на MachTech & InnoTech, ще имате възможност да се запознаете и най-новата разработка на Raise3D, а именно серията Pro3 – интелигентна и модерна производствена система, усъвършенствана за 3D принтиране на крайни продукти в кратки серии“, поясниха от компанията.

На 16 септември 2021 г. от 15:50 ч. до 16:20 ч. от B2N ще бъдат домакини на кратка презентация в обособената семинарна зона на изложбена зала 4, по време на която ще можете да се запознаете с технологията зад широкоформатните принтери на OMNI3D директно от представители на производителя, както и със софтуерните възможности за дизайн, оптимизация и симулация на Altair. 

„Ще покажем още и утвърдените ни продуктови серии на компаниите Ultimaker и Formlabs с доказаните им производствени системи Ultimaker S5 Pro Bundle и Formlabs Form 3 в комплект с Form Wash и Form Cure. Очакваме с нетърпение срещите ни по време на MachTech & InnoTech. Запазете си датите и направете безплатна онлайн регистрация още сега“, обърнаха се с покана от B2N. 

Източник на снимковия материал: B2N

Тагове: 3D принтиране, 3D скенери, 3D технологии, Би Ту Ен / B2N

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

B2N Ltd. / Би Ту Ен ООД
http://b2n.bg/