Включете се в базово обучение по софтуерни инструменти Siemens Solid Edge, организирано от SpaceCAD, през декември

23.11.2021 г.3 мин.

Вие сте инженер, студент или се интересувате от 3D механичен дизайн и искате да усъвършенствате Вашите умения? Специално за Вас професионалистите от SpaceCAD организират обучение по софтуерните решения Siemens Solid Edge, с което ще Ви дадат стабилна основа и много ценни съвети! „Siemens Solid Edge е портфолио от достъпни, лесни за използване инструменти от последно поколение, насочено към Вашите инженерни нужди, което повишава производителността на CAD потребителя, като улавя интензивните дизайнерски намерения на инженерите. Обучението ще се проведе дистанционно от 15 до 17 декември 2021 г. от 14 до 17 ч.“, информираха за Инженер.bg от SpaceCAD. 

Курсът е подходящ за всеки, който има интерес към инженерното CAD проектиране или е начинаещ с програмата, като за започването му не се изисква предишен опит с CAD софтуер.

Обучението включва: 

  • Теоретична част – 2 часа;
  • Практическа част – 1 час;
  • Индивидуална консултация след завършването на курса – 1 час. 

„Ако се включите в нашия курс, ще получите основни умения за работа със софтуера Siemens Solid Edge, достъп до всички проведени сесии след приключване на обучението и сертификат за успешно завършване“, уточниха от СпейсКАД. 

Курсът ще се проведе от 15 до 17 декември 2021 г. от 14 до 17 ч., като от SpaceCAD предоставят възможност за заявка на други дати на провеждането му. Цената на обучението е 300 лева, а за целите му можете да изтеглите безплатно академичната версия на софтуера Solid Edge Student Edition и безплатна тестова версия Solid Edge Trial, както и да се запознаете с включените в програмата теми. 

За да заявите своето участие е необходимо да се регистрирате посредством формата за регистрация ТУК. 

„Уменията за работа с дигитални средства за проектиране и производство на продукти са ключов компонент в развитието на инженерните специалисти. Затова ние, от SpaceCAD, се стремим да предлагаме специализирани обучения за инженери и технически експерти за дигитално проектиране и производство. Всеки наш курс се води от сертифициран от Siemens Digital Industry Software лектор по програма, съобразена с обема и тематиката на курса, а отделните обучения са насочени към различни области на дигитализацията“, обясниха още от SpaceCAD. 

Източник на снимковия материал: SpaceCAD, СпейсКАД

Тагове: CAD/CAM софтуер, Siemens Digital Industries Software, SpaceCAD, проектиране, софтуер