ММ Механикс ще покани най-амбициозните студенти от ТУ-Пловдив да станат част от фирмения отбор по време на „Стажове“

27.03.2019 г.3 мин.

ММ Механикс – утвърдено българско дружество, специализирано в механичната обработка на детайли, част от Механикс Груп, ще участва на традиционния кариерен форум „Стажове”. Всички любознателни младежи, които се интересуват от инструментално, механично и пресово производство, както и от леене на алуминий под високо налягане, могат да посетят щанда на ММ Механикс на 17 април в Технически университет – София, филиал Пловдив. Заповядайте, за да се срещнете с част от професионалния екип на българската компания.

 

„За ММ Механикс участието на младото поколение в работната дейност е ключов фактор. Винаги приветстваме свежи идеи“, заявиха за Инженер.bg от компанията. Това бе видно по време на участието на фирмата в „Дни на кариерата“ през октомври 2018 г., когато от екипа на българското дружество поканиха най-амбициозните студенти, посетили щанда им, да се присъединят към семейството на ММ Механикс и да открият своето призвание в света на механообработката.

 


Същото ще се случи и сега, по време на кариерния форум през април. „Изложението „Стажове” е важно за нас. Това е първата ни среща с бъдещите специалисти, с хората, които очакваме да се присъединят към нашия отбор“, коментираха от българското дружество. 

 

ММ Механикс е водещо предприятие в инструменталното, механичното и пресовото производство с над 10-годишна история. Базата на компанията е разположена в с. Драгор до Пазарджик. „Ние произвеждаме детайли, приложими в секторите автомобилостроене, мебели, сервизно оборудване, системи за достъп, индустриално оборудване, технически съоръжения и осветителни тела. Нашите клиенти са големи индустриални производители”, разясниха от фирмата.

 


Изложението „Стажове” е една прекрасна възможност за всички вас, млади и търсещи най-добрата професионална реализация. Посете филиала на ТУ-София в Пловдив и щанда на ММ Механикс, за да се запознаете с висококвалифицираните специалисти на дружество, да чуете истроята им и най-вече да получите подробна информация за стажантските програми, които предлага компанията, както и кои са свободните работни позиции в нея.

 

Повече информация за ММ Механикс ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg!

 

Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

 


Източник на снимковия материал: Инженер.bg, ММ Механикс

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

ММ Механикс ООД
http://www.mechanics-group.bg