ММ Механикс: Търсим млади колеги, с които да достигнем най-високите върхове в качественото производство

24.06.2019 г.4 мин.

Тази година на изложението „Стажове“, което Технически университет – София традиционно организира, ММ Механикс – част от Механикс Груп, представи пред студентите в пловдивския филиал на учебното заведение своите постоянни работни позиции. Компанията се стреми да се развива в обхвата на цялостния производствен цикъл на машинни детайли и възли. „От създаването на модела, производството на инструмента, отливането на детайла, механичната обработка, покритието и монтажа, до опаковката и експедицията – всичко подлежи на стриктен качествен контрол. Търсим млади, целеустремени, амбициозни хора, с които заедно да достигнем най-високите върхове в качеството“, споделиха за Инженер.bg от ММ Механикс.


 

В търсенето на карди българското дружество е ориентирано към студенти от 4-ти курс. Част от специалистите, които могат да се присъединят към екипа му в момента, са оператори на CNC машини, настройчици, технолози и конструктори. Работата в компанията е напълно съвместима с процеса на обучение, тъй като работното време позволява това. Всички опитни професионалисти от отбора на ММ Механикс са готови винаги да съдействат на новите си колеги по пътя към тяхната допълнителна квалификация.

 

Компанията финансира образованието на около 10 студента, които работят и учат за придобиване на по-висока образователна степен. Вратите на дружеството са отворени за още нови кадри, които биха имали интерес да се развиват в областта на механообработката и производството на възли, детайли и крайни изделия.


 

Освен към инженери с висше образование, фирмата има интерес и към средни специалисти, като развива и разработва програми за дуално обучение заедно с механотехникумите. „Работим с толкова много млади хора, тъй като ние от ММ Механикс винаги приветстваме свежите идеи и участието на младото поколение в работната дейност. За нас това е ключов фактор, който има положително отражение както върху нашето развитие, така и на това на целия бранш“, заявиха от компанията.

 

„Визията на Механикс Груп е да бъде лидер в производството на детайли, възли и продукти за индустриални клиенти, като им осигурява цялостно завършено решение при оптимални цени и безкомпромисно качество. Вярваме, че правилният път към постигането ѝ е именно чрез младите специалисти,“ добавиха в заключение от дружеството.

 

Повече информация за ММ Механикс ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg!

 

Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

Източник на снимковия материалИнженер.bg, ММ Механикс

 

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

ММ Механикс ООД
http://www.mechanics-group.bg