ММ Механикс повишава енергийната ефективност на производството си с нова вакуумна пещ за закаляване

17.07.2018 г.3 мин.

Утвърденото в механичната обработка на детайли българско дружество ММ Механикс, част от Механикс Груп, стартира проект за повишаване енергийната ефективност на предприятието, финансиран по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014 – 2020, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие. По него дружеството ще закупи и монтира в рамките на завода ново производствено оборудване – енергийно-ефективна вакуумна пещ за закаляване. Очаква се изпълнението на проекта да приключи до началото на 2019 г.Проектът ще направи предприятието по-конкурентноспособно и още по-привлекателно за кандидатстващите специалисти, които искат да станат част от екипа на фирмата. „Ние можем да предложим професионално развитие в съвременни работни условия и високотехнологична среда. В момента имаме отворени позиции за технолог леене на алуминий, шлосер-матричар, контрольор в отдела по качество и оператор на машини с ЦПУ“, заявиха от ММ Механикс.


Избраният изпълнител на офертата се ангажира да достави пещта за прогнозната стойност от 887 700 лв. без ДДС до февруари 2019 г., като тя трябва да отговаря на точно определени параметри. Характеристиките на машината, определени от ММ Механикс в договора, включват: капацитет ≥ 1 тон, работна мощност ≥ 180 kW, работна максимална температура ≈ 1350 °C , мощност на засмукване на главна помпа ≥ 1000 m³/h.


„Нашата цел е да предложим на клиентите ни цялостно решение за производството на детайли, което пести време, усилия, гарантира постоянно високо качество на продукцията и сигурност на доставките”, коментираха от ММ Механикс. Благодарение на мащабните инвестиции през последните години, групата разполага с голяма и добре оборудвана леярна за леене на алуминий под високо налягане. „Ние имаме едно от най-добрите звена за механична обработка на детайли в България“, допълниха от фирмата. С помощта на измервателни машини от последно поколение, ММ Механикс следи с особено внимание контрола на качеството.Повече информация за ММ Механикс ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg!


Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите й планове за развитие от ТУК!


Източник на снимковия материал: ММ Механикс

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

ММ Механикс ООД
http://www.mechanics-group.bg