ММ Механикс от „Дни на кариерата“: Стани част от екипа ни и открий своето призвание в света на механообработката

18.12.2018 г.4 мин.

И на теб ли ти омръзна постоянно да си задаваш въпроси като: „Какво ще се случи с мен след 5 години?”; „Ще успея ли да си намеря подходяща работа?”; „Ще се реализирам ли в правилната компания?”?. Ако си студент или специалист в областта на машиностроенето, ММ Механикс ти дава отговор на тези въпроси! „Не се замисляй и се възползвай от позициите, които сега ти предоставяме! Така посрещахме студентите, които посетиха щанда ни“, съобщиха за Инженер.bg от българската компания по време на работодателския форум „Дни на кариерата“.


ММ Механикс е дружество, специализирано в механичната обработка на детайли и е част от структурата на Механикс Груп. „Индустриалната група произвежда детайли, приложими в секторите автомобилостроене, мебели, сервизно оборудване, системи за достъп, индустриално оборудване, технически съоръжения и осветителни тела. С челни пазарни позиции над 10 години, клиенти на холдинга са големи индустриални производители. Базата ни е разположена в производствения комплекс в с. Драгор до Пазарджик“, посочиха от компанията.


Ако си завършващ или завършил студент и търсиш правилната позиция за теб, запознай се с предложенията на ММ Механикс. Свободните позиции, които предлага фирмата, са както за стаж, така и за постоянна работа на пълен работен ден. А плюсовете са повече от един! На първо място – стажът е платен, второ – предлагат трудов договор, трето – имаш осигурен транспорт и не на последно място – базата разполага със стол, в който можеш да се храниш.


Фирмата предлага развитие в различни сфери на дейност


В механичното производство можеш да се реализираш като програмист технолог, настройчик на машини с ЦПУ, конструктор или дизайнер на промишлени изделия.


Ако искаш да се запознаеш с леенето на алуминий под високо налягане, точните позиции за теб са технолог на леярски машини и настройчик.


В сферата на производството на инструментална екипировка отново можеш да станеш конструктор, програмист на машини с ЦПУ, технолог или оператор на ерозийна машина.


Можеш също да се занимаваш с технически контрол или пък да откриеш мястото си в сферата на маркетинга като технолог ценообразуване.„Не се колебай и подай своето CV на: hr@mechanics-group.bgСтани част от екипа на ММ Механикс и открий своето призвание“, призоваха от фирмата.


Повече информация за ММ Механикс ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg!

 

Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Инженер.bg, ММ Механикс

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

ММ Механикс ООД
http://www.mechanics-group.bg