Луфтханза Техник София ще вземе участие в осмото кариерно изложение „Стажове” през април 2019 г.

11.03.2019 г.3 мин.

За осма поредна година ще се проведе един от най-успешните кариерни форуми у нас, „Стажове”, участие в който ще вземе и Луфтханза Техник София. Компанията е сред ключовите авиационни центрове за поддръжка и ремонт на самолети в Европа. Събитието ще се състои в Технически университет – София на 16 април, а на 17 април в ТУ-София, филиал Пловдив и колежа на университета в Сливен. Луфтханза Техник София ще се срещне с всички заинтересовани от дейността ѝ млади специалисти и студенти на форума в столицата.„Изложението „Стажове” е важно за нас. Това е първата ни среща с бъдещите авиационни инженери и форум, на който промотираме нашите стажантски и стипендиантски програми“, коментираха за Инженер.bg от българското дружество. Младите специалисти ще имат възможността да се запознаят с всички алтернативи за кариерно развитие, които Луфтханза Техник София предлага. Освен постоянни работни позиции, стажантските програми в компанията са целогодишни, давайки възможност за реализация в различни отдели и направления от структурата на компанията.


 

Луфтханза Техник София стъпва на българска земя през 2008 г., като оттогава до днес дружеството се превърна в една от най-големите самолеторемонтни бази на групата в световен мащаб. Компанията е част от международния лидер в ремонта и поддръжката на самолети, самолетни компоненти и двигатели Lufthansa Technik.


От началото на настоящата година Луфтханза Техник София е с нов главен изпълнителен директор, съобщиха още от дружеството. Поста официално зае г-н Торстен Раабе, който е част от авиационната компания от 1998 г., а към българския екип се присъедини през 2012 г. Господин Торстен Раабе завършва висшето си образование в Техническия университет в Дармщат, Германия, с магистърска степен по „Индустриален инженеринг и мениджмънт“.


Повече информация за Луфтханза Техник София ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg!


Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Инженер.bg, Луфтханза Техник София

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Луфтханза Техник София ООД
https://www.lufthansa-technik.com/lufthansa-technik-sofia