Керхер на експедиция в Антарктида, или как почистващата техника на компанията се справя и в най-суровите климатични условия

16.11.2023 г.4 мин.

Живеем в свят, в който всеки бранд се стреми да генерира вдъхновяващо и отличително съдържание, което да го направи добре разпознаваем сред потребителите. Следвайки своята маркетингова стратегия и цели, Керхер България пое в една по-нетрадиционна посока, която отвежда машините на компанията на много далечна авантюристична дестинация – ледените земи на Антарктида.

„По-рано тази година част от нашите машини се включиха в българската експедиция до Антарктида и помогнаха за създаването на чиста среда за екипажа в базата. Идеята на проекта „Kärcher X Antarctica“ е от една страна да подчертае отдадеността на Керхер в оказването на  устойчиво въздействие върху планетата, а от друга да демонстрира ефективно сътрудничество с авантюристични личности“, коментираха за Инженер.bg от Керхер България.

За да придадат най-точно и автентично атмосферата на „ледената пустиня“, специалистите на Керхер използват творчески комуникационен подход. Те се съсредоточават върху публикации в социалните мрежи на интригуващи разкази в комбинация с впечатляващи снимки, предоставени от изследователя, фотограф и авантюрист по душа Алекс Недялков. Компанията си партнира от 2022 г. с приключенеца, който има забележителен поглед върху детайла и способност да придаде дълбочина и проницателност на всеки един свой кадър.

„При онагледяването на пътешествието до Студения континент нашият екип се фокусира върху представяне на историите по увлекателен и близък като усещане начин, същевременно запазвайки чувството за величественост и авантюризъм. В тях дори шеговито се намесват и местните „жители“ – пингвините, проследявайки почистващите процеси“, обясниха от Керхер. „От Българският антарктически институт посочиха своята ангажираност за подобряване на условията в националната им база и за бъдещи научни постижения“, допълниха още те.

Преходът към нулев въглероден отпечатък и опазването на околната среда са основна част от бизнес стратегията за устойчиво развитие на Kärcher. От години компанията не спира да си поставя нови „зелени“ цели, които спомагат за прилагане на по-ефективен и систематичен подход на работа, чрез който Kärcher може да изпълнява ролята си на социално-отговорен участник.

Стратегическите цели за устойчиво развитие, които компанията преследва, представляват глобален стандарт за приоритетите и целите за устойчивото развитие до 2030 г. на икономическо, социално и екологично ниво в световен мащаб. „За нас като компания целите за устойчиво развитие предлагат добра рамка, върху която можем да базираме нашите собствени цели за устойчивост. По този начин с основната ни дейност можем да изиграем ключова роля в преодоляването на глобално значими предизвикателства и проблеми. Обединихме тези цели в три инициативи: „Нулеви емисии“, „Намаляване, повторно използване, рециклиране“ и „Социален герой““, допълниха още от Керхер.

Във връзка със своето развитие Керхер България разширява екипа си от специалисти, предлагайки атрактивни условия за работа и отлични възможности за професионално израстване! Научете повече за вакантните позиции в компанията от микросайта ѝ в Борса.bg ТУК!

Източник на снимков материал: Керхер България

Тагове: Kaercher, Керхер, почистване, устойчиви решения

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Керхер ЕООД
https://www.kaercher.com/bg/kerkher-otvtre/kariera.html