КАД Пойнт: Предстои Autodesk University 2020 – конференция за иноватори, които преобръщат представите за възможното

21.10.2020 г.3 мин.

„Вече можете да се регистрирате за онлайн конференцията Autodesk University 2020 (AU 2020), на която ще бъдат представени над 750 технически сесии, посветени на технологичните решения на Autodesk“, съобщиха за Инженер.bg от КАД Пойнт, оторизиран златен партньор на Autodesk. Събитието ще се проведе онлайн от 17 до 20 ноември 2020 г., като за желаещите да се присъденият няма такса, но е необходимо да запазят своето място със задължителна регистрация. Autodesk University 2020 е глобално дигитално събитие, което събира иноватори от цял свят – дизайнери, инженери, строители и иноватори, които откриват нови начини за дизайн и проектиране.

 

Намерете нови възможности

На AU 2020 ще научите какви са нововъзникващите технологии в архитектурата, инженерството, строителството и производството, докато откривате тенденции, които да Ви помогнат да достигнете нови върхове във Вашата област.

Имате възможност да продобиете нови умения и знания от водещи експерти като изберете от 750+ сесии при поискване, 350+ класове с въпроси и отговори на живо, различни панели и кръгли маси както и да се свържете с експертите на Autodesk, от които също ще получите отговори.

„Можете да видите и списък на отделните сесии, като филтрирате по езици (8 на брой), индустрии, продукти и тематика, така че да откриете най-подходящата за Вас информация“, поясниха още от CAD Point.

Глобално дигитално събитие простиращо се на няколко континента едновременно

AU 2020 е многодневно интерактивно цифрово изживяване, което започва на 17 ноември с 8-часово непрекъснато излъчване на живо в Америка и продължава по целия свят. На 18 ноември ще могат да се присъединят участници от Азиатско-Тихоокеанския регион, Близкия изток, Африка или Европа.

„Има много причини да присъствате на AU 2020 и ако трябва да изброим всички, това би ни отнело доста дълго време. Това е първото подобно глобално дигитално събитие и имайки предвид планираните сесии и активности, определено има от какво да избирате. Посещаването на AU 2020 е инвестиция на време за самите Вас, за бъдещето Ви и бъдещето на Вашата индустрия. Инвестиция, която всеки може да си позволи. Регистрирайте се сега“, отправиха своята покана от КАД Пойнт.

Източник на снимковия материал: КАД Пойнт, autodesk.com

Тагове: Autodesk, КАД Пойнт, онлайн конференция, проектиране

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

КАД Пойнт ЕООД
http://www.cadpoints.com/