Инстало БГ ще покаже дизайнерски парапети, стълби и огради от метал и алуминий по време на Архитектурно-строителната седмица

02.04.2024 г.4 мин.

Инстало БГ е доказано дружество, специализирано в производството на широка гама от метални изделия. Фирмата разполага с модерна техническа база и компетентен екип, които гарантират постоянно високото качество на продукцията. През тази година компанията ще вземе участие на Архитектурно-строителната седмица – международен форум и мащабно B2B събитие, което се очаква да събере доказани български и чуждестранни професионалисти в изложбените зали на Интер Експо Център (ИЕЦ) – София. Форумът ще се се проведе от 3 до 6 април, а щандът на Инстало БГ можете да намерите в зала 1 на позиция D12. „Винаги сме на разположение за консултации и съдействие в намирането на най-подходящото решение. Заповядайте да се запознаем и заедно да създадем следващия шедьовър от метал и алуминий“, обърнаха се от компанията към читателите на Инженер.bg.

Продуктовата гама на компанията включва стълбища, огради, навеси, дизайнерски парапети, мебели и декоративни орнаменти, предназначени за интериорно и екстериорно приложение. За промишлеността тя може да предложи метални конструкции, резервоари, пасарелки, капаци и др. В производствения си процес дружеството използва висококачествени материали като въглеродна и неръждаема стомана и алуминий. Освен това компанията разполага с инсталация за прахово и мокро боядисване.

„Всички наши продукти се произвеждат с най-голямо внимание към детайлите и индивидуалните изисквания на клиентите. По време на изложението се надяваме да създадем партньорства с фирми от мебелната и рекламната индустрия, както и със строителни компании и инвеститори, които се нуждаят от външни метални решения“, поясниха от компанията. Инвестирайки в най-съвременни технологии за модернизация на организационната структура и обръщайки специално внимание на опазването на околната среда и безопасността на труда, Инстало БГ си сътрудничи с водещи мултинационални бизнеси не само в България, но и по света.

Компанията разполага със следните сертификати за стандартизация:

  • ISO 9001:2015 – международен стандарт за система за управление на качеството;

  • Стандарт за заваряване EN ISO 3834-2, към който са изготвени съответните WPQR и WPS, позволяващи изпълнение на заварки от различен вид и с висока сложност като изпълнение на метални конструкции по EN 1090-2, ниво 3;

  • EN 1090-1 – заваряване на метални конструкции.

„За да отговорим на нуждите на нашите клиенти, предлагаме цялостен цикъл от услуги за проектиране и производство на оборудване по поръчка, механичен и електрически монтаж, инженерни и консултантски услуги, а също така сме и поддоставчици на части и компоненти от неръждаема стомана, въглеродна стомана и алуминий“, допълниха още от Инстало БГ.

Източник на снимковия материал: Инстало БГ

Тагове: архитектура, декоративни ламарини, металообработка, производство