Френският посланик Ерик Льобедел възхитен от качеството и нивото на работа на Монтюпе

13.06.2017 г.2 мин.

На 9 юни т.г. френският посланик, Негово превъзходителство Ерик Льобедел, посети един от най-големите френски инвеститори в страната и най-големи работодатели в Русенския регион – Монтюпе, обявиха за Инженер.bg от компанията. Негово превъзходителство с удоволствие установи, че най-големите световни марки коли като Ауди, Мерцедес, Форд, Волво, Рено и Порше, разчитат на Montupet България за произвеждането на алуминиевите компоненти за техните автомобили.

 


Ерик Льобедел изрази своето възхищение към приноса на компанията в изграждането на добрия имидж на продуктите, произведени в България, и разпознаваемостта, която дава на страната ни по света – в индустриално и бизнес направление.

 

„Монтюпе е най-модерният износител на технологии, разработени в България. Впечатлен съм от качеството и нивото на работа“, сподели посланикът.

 

Посещението на производствения завод позволи на посланика да се запознае отблизо с последните технологии, използвани в него, следвайки последните ЕС стандарти. „Негово превъзходителство беше изненадан, че фабрика на такова високо ниво, следваща всички нормативи в България и ЕС, може да бъде обвинявана за лошото качество на въздуха в Русе. Негово превъзходителство изтъкна своите лични впечатления от Монтюпе, подкрепени от официални писма от администрацията, показващи ясно, че всички измервания, направени в и около базата са в пъти под позволените за ЕС норми“, подчертаха от българската компания.


 

Повече информация за Монтюпе ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и активни промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg ТУК!Източник на снимковия материал: Монтюпе

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Монтюпе ЕООД
http://www.montupet.bg