Екипът на Линамар-Монтюпе: „Ние сме сплотен отбор и заедно постигаме високи цели“

11.03.2020 г.3 мин.


 

 


 

На 16 февруари 2020 г. в Русе се проведе състезание по футзал, организирано от Българска работническа федерация „Спорт и здраве“. В него своите спортни умения премериха служители от десет компании в дунавския град. Сред участниците бяха и представители на Линамар-Монтюпе – водещ производител на компоненти за автомобилната индустрия за редица водещи глобални брандове и част от структурата на канадската компания Linamar. Как премина спортното събитие и каква е ролята на синергията в екипа за високата ефективност на работа разказаха пред Инженер.bg от Линамар-Монтюпе.

 

„Колегите ни демонстрираха висок спортен дух, заемайки челна позиция в своята група. Полуфиналът на турнира бе изключително оспорван, а след изпълнените дузпи във финалния етап от надпреварата отборът на Линамар-Монтюпе зае 3-то място“, коментираха от дружеството и поздравиха всички участници в състезанието.

 

Отборния си дух екипът на Линамар-Монтюпе умело пренася и в работната среда и това се проявява във всеки един етап от производствения процес на завода в Русе.

 

„Във формулата за успех се крие създаването на сплотен екип от конкурентоспособни на пазара на труда специалисти, които припознават и следват единни стандарти за качество и култивират общи ценности. Приемствеността между колегите ни и изграждането на взаимно доверие са основополагащо начало за създаването на конкурентен екип“, заявиха още от Линамар-Монтюпе.

 

„Добавената стойност като резултат от съвместните усилия на всички наши служители се доказва с успешната реализация на заложените корпоративни цели, а това ни дава основание да разгръщаме хоризонтите си на развитие и да осъществяваме още по-мащабни проекти“, допълниха от българската компания.

 

Повишаването на производствените мощности на завода на Линамар-Монтюпе, от своя страна, предопределя и нарастващата нужда от специализирани инженерни кадри.

 

А за всеки, който желае да даде воля на своя професионален талант в динамична и ежедневно развиваща се работна среда, фирма Линамар-Монтюпе предоставя благоприятен микроклимат и отлични възможности за личностно усъвършенстване и кариерно развитие.


 


Повече информация за Монтюпе ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg!

 

Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите й планове за развитие от ТУК!


 

Източник на снимковия материал: Линамар-Монтюпе

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Монтюпе ЕООД
http://www.montupet.bg