Екипът на Либхер-Транспортейшън Системс Марица очаква срещата си с бъдещите инженерни таланти на „Дни на кариерата“ 2020

25.09.2020 г.4 мин.

На 13 октомври 2020 г. посетителите на изложението „Дни на кариерата“, което е планирано да се проведе на територията на Технически университет – София, ще имат възможност да се запознаят с представители на водещата производствена компания Либхер-Транспортейшън Системс Марица. На 14 октомври част от екипа на дружеството ще представи кариерни възможности пред студентите и на форума в пловдивския филиал на университета. Повече за предстоящото участие на компанията в „Дни на кариерата“, Инженер.bg научи от екипа на Либхер-Транспортейшън Системс Марица, част от международния концерн Liebherr.

Либхер-Транспортейшън Системс Марица присъства в България от 2004 г. Дейността на базираното край гр. Пловдив дружество включва производството на решения за климатични системи за железопътната индустрия, а клиенти на компанията са големи вагоностроителни заводи в целия свят. От 2019 г. Либхер-Транспортейшън Системс Марица уверено навлиза и в сферата на тежкото машиностроене с производството на барабани и рами за бетоновози и др.

Наскоро Liebherr анонсира предстоящото пускане на европейския пазар на нов тип охлаждащо устройство за ремаркета Celsineo. Решението е резултат от сътрудничеството между Liebherr и Krone Commercial Vehicle Group. Патентованата система с три независими хладилни модула подобрява възможностите, гъвкавостта и ефективността на превозното средство. Повече подробности за иновацията очаквайте скоро в Инженер.bg.

„Дни на кариерата“ е чудесна възможност да презентираме нашата дейност и с радост ще се запознаем с бъдещите инженери, които споделят нашето вдъхновение да създаваме нови технологии и биха могли да реализират своите креативни идеи в нашата организация. Като компания с ясна визия за развитие, ние се стремим да привличаме младите таланти, които получават шанс за силен старт в своята професия“, коментираха от българското дружество.

Запознайте се с отворените работни позиции в дружеството ТУК.

„Като част от водещата световна група Liebherr, прилагаме високи стандарти за качество на нашите продукти. За да сме създатели на световното технологично ниво в нашия бранш, ние осъзнаваме ключовата роля на мотивацията на колегите ни. Затова непрекъснато подобряваме условията на труд, служителите ни получават различни социални придобивки, достъп до голямо разнообразие от спортни активности и фирмен транспорт. Професионалното израстване на нашия екип подкрепяме и чрез организиране на множество обучения в съответствие със най-високите съвременни стандарти“, посочиха в заключение от Либхер-Транспортейшън Системс Марица.

Заповядайте на „Дни на кариерата“, за да научите повече за вашия успешен кариерен старт!

Ще Ви информираме своевременно, ако поради промяна в епидемичната обстановка, събитието се отложи, или се проведе в неприсъствен формат.

Източник на снимковия материал: Либхер-Транспортейшън Системс Марица, Liebherr, pixabay.com