Джи Ойл Експерт: „Продуктите на Cimcool са отлично решение за постигане на ефективни металообработващи процеси“

12.10.2021 г.3 мин.

Повече от 10 години утвърдената българска компания Джи Ойл Експерт е официален представител за България на марката продукти Cimcool. Тя бе и основният акцент в участието на Джи Ойл Експерт на изложението MachTech & InnoTech 2021. Наред с традиционните препарати Cimcool, специалистите на Джи Ойл Експерт презентираха и нови продукти на растителна основа, които са разработени в съответствие с най-съвременните тенденции в този отрасъл. „Cimcool предлага цялата гама от продукти, необходими за един металообработващ процес. Като се започне от етапа на металообработка с използването на смазочно-охлаждащи течности, през последващия етап на измиване с подходящи продукти за отстраняване на замърсяванията и се стигне до препарати за съхранение и консервиране на готовите изделия“, коментираха за Инженер.bg от Джи Ойл Експерт.

Друга важна част от портфолиото на Джи Ойл Експерт е машинното оборудване. Машините с марката Losma са предназначени за втечняване на парите, генерирани от смазочно-охлаждащите течности в процеса на металообработка. Италианската компания предлага широка гама от филтри и филтриращо оборудване, които могат да бъдат както за пари, така и за течности. „Внедрили сме много от тези филтри и филтриращо оборудване в различни производства в България и постигнатите резултати показват недвусмислено високата ефективност на решенията на Losma“, допълниха от Джи Ойл Експерт.

Българската компания предлага също оборудване на две датски фирми: спрей миялни машини на Cleentek и ултразвукови миялни машини на Anmasi, които също се радват на голям интерес от страна на българските производители.

Портфолиото на Джи Ойл Експерт включва още най-различни консумативи, например филтри и филтърна хартия, миксери, скимъри и други устройства, които улесняват процесите на металообработка.

Компанията предлага голямо разнообразие от технически изделия и системи, включително смазочно-охлаждащи течности и продукти за металообработка, индустриални ултразвукови миялни машини, системи за отвеждане, обработка и рециклиране на стружки, индустриални миялни машини, в т.ч. тунелни миялни системи, миялни системи от шнеков тип, миялни машини с фронтално зареждане, миялни машини с и без изолация, системи за минимално смазване, продукти за защита, измиване и дезинфекция на кожата и др.

Източник на снимковия материал: Инженер.bg

Тагове: Джи Ойл Експерт, металообработваща промишленост, металообработка

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Джи Ойл Експерт ЕООД
http://www.goilexpert.com/index.php