Дебют на нова транспортираща система на Festo на Хановерски индустриален панаир

06.04.2015 г.2 мин.

Световните производители - лидери в областта на промишлената автоматизация и енергоефективните решения, отново ще покажат най-новите си решения по време на индустриалния панаир в Хановер, който ще се проведе от 13 до 17 април т.г. Сред тях е и немската компания Festo, чиито идеи и технологични решения дават тласък в развитието на авангардни технологии за широк спектър от промишлени производства. „През тази година, нашата компания ще демонстрира разработената съвместно със Siemens гъвкава, транспортираща система, която се различава напълно от традиционните решения, задвижвани с верижни или с ремъчни предавки. Festo кани всички изложители и посетители на своя щанд, за да видят иновативната Multi-Carrier-System в действие”, съобщиха за Инженер.bg от Фесто България.


Както винаги, Festo ще изненада посетителите на изложението и с впечатляващи бионични експонати, които вече си взаимодействат със стратегията Industry.4, имаща за цел да превърне производствата в напълно автоматизирани интелигентни системи.


Направлението Didactic на Festo ще представи обучителни програми по автоматизация и мехатроника чрез модула MPS Transfer Factory, който се използва в целия свят като обучаваща платформа за производствени технологии.

 

„Компетентността и опитът на специалистите от Festo гарантират спазването на основните изисквания, които поставят потребителите, а именно: безопасност, оптимизация и ефективност. Всеки партньор на Festo има въможност да получи оптимално решение и експертен опит в автоматизацията на технологичните процеси, независимо  от това дали те са пневматични, електрически или хибридни”, допълниха от Фесто България.Източник на снимковия материал: Festo

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Фесто ЕООД
www.festo.bg