Разнообразни възможности за професионална реализация предлага русенският производител Монтюпе

27.11.2017 г.3 мин.

Сред производствените компании, чиито врати са широко отворени за  професионална реализация на млади инженери и специалисти, е Монтюпе, специалист в производството на цилиндрови глави и носачи за световно утвърдени автомобилни конструктори, като Ауди, Порше и Волво. В специално интервю за Инженер.bg екипът на фирмата разказа за своите разнообразни стажантски програми и възможности за кариерно развитие. Срещнахме се с представители на HR-отдела на компания по време на традиционните „Дни на кариерата“ в столицата, организирани от Технически университет – София. Дванадесетото издание на събитието отбеляза рекорден брой работодатели от различни сфери на индустрията.

 


Позиционирано в крайдунавския град Русе, дъщерното дружество на френската индустриална група Montupet ежегодно предлага стажантски програми за студенти в последен курс редовно обучение по следните бакалавърски и магистърски специалности: автоматика, технология на машиностроенето и металорежещите машини, механотехника и махатроника. Стажовете са с продължителност между 4 и 6 месеца, по време на които младите специалисти могат да разчитат на помощта на своите наставници.

 

Към момента Монтюпе се фокусира и върху набирането на кадри с образование в областта на автоматиката, електротехниката, електрониката и други специализации, на пълно работно време. „Дружеството търси основно инженери за отдел „Поддръжка“ и инженери „Производствен процес (специалисти топла и студена обработка и технология на материалите)“, технолог леене и технолог механична обработка, координатор качество и мн.др.“, коментира пред екипа на Инженер.bg г-жа Ивелина Русева от отдел „Човешки ресурси“ в компанията.

 


Българското дружество предлага и редица вътрешнофирмени обучения за всички свои нови служители, курсове за работа с Mircosoft Office програми и други специализирани софтуери, съобразно заеманата позиция, както и езикови обучения. „Ако искате да се развивате в областта на автомобилната индустрия и да се учите от утвърдени международни практики, не се колебайте да изпратите своята кандидатура. Самото производството на Монтюпе е много специфично и няма друг такъв завод в България“, добавиха в заключение от компанията.

 

Повече информация за Монтюпе ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и активни промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg ТУК!

 Източник на снимковия материал: Инженер.bg

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Монтюпе ЕООД
http://www.montupet.bg