Световните автомобилни производители Volvo и Jaguar Land Rover отличиха с награди за качество продукцията на Kostal

30.08.2018 г.3 мин.

Компанията Kostal непрекъснато работи в посока утвърждаване на доверието на своите клиенти и разширява позициите си на световен лидер в производството на части за автомобилната индустрия. „Доказателство за високото качество на продукцията ни са отличията, връчени на компанията от страна на брандовете-гиганти в автомобилния свят Volvo и Jaguar Land Rover”, съобщиха за Инженер.bg от Костал Аутомотив България.На събитие, състояло се в гр. Саня, Китай, Kostal получи награда за приноса си към успеха на местното дружество Volvo Cars AP. „Повишен капацитет и стабилен растеж отбелязва Volvo Cars AP, а ролята на Kostal за това е значителна. Положителните резултати са факт благодарение на производствената и развойната дейност, които компанията развива”, посочиха от българското дружество на международния производител на компоненти за автомобилната промишленост.


През 2018 г. компанията бе отличена и от още един свой клиент. Jaguar Land Rover присъди своя златен приз „Supplier Excellence Gold Award“ за най-добра продукция на ирландското дружество на Kostal. Отличието бе връчено по време на официална церемония на г-н Андреас Костал и г-н Майкъл Генстър, управляващи директори на Kostal Ireland. „Тази награда е признание за работата на всички служители и бих искала да благодаря на всеки колега, който е допринесъл за нея. Считам, че принос за това имат добрата комуникация и сътрудничеството, които дружествата ни по света поддържат с глобалната компания. Пожелавам на всички нас да продължим да вдъхновяваме нашите клиенти с услугите ни и в бъдеще“, заяви г-н Андреас Костал по време на тържественото събитие.


„Това не е първото отличие, което предприятието получава от Jaguar Land Rover. Дружеството Kostal Ireland бе наградено със сребърната статуетка в същата категория през 2016 г.“, уточниха от Костал Аутомотив България.


Производствената база на компанията у нас е позиционирана до гр. Пазарджик, където се произвеждат висококачествени компоненти за повече от 5 млн. автомобила по целия свят.


Повече информация за Костал България Аутомотив ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg!


Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Костал Аутомотив България, Kostal

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Костал България Аутомотив ЕООД
http://www.kostal.bg/a3/