Авиомеханици, специалисти по логистика и оптимизация търси Луфтханза Техник София по време на Career Show

01.10.2019 г.4 мин.


Перспективите за работа в Луфтханза Техник София представи част от екипа на авиоремонтното дружество в рамките на провелото се през септември 2019 г. първо издание на кариерното изложение Career Show. „Радваме се да се запознаем с амбициозни и мотивирани хора, които имат желание да опознаят света на авиацията и да научат какви са възможностите за професионално развитие при нас“, споделиха пред Инженер.bg от екипа на компанията.


 

Въпреки че изложението е ориентирано към висококвалифицирани кадри, от фирмата споделиха, че хората без богат професионален опит или такива, които сега стартират своята кариера, също могат да се възползват от шанса да се присъединят към екипа на дружеството. Те приветстват и кандидатите, търсещи предизвикателства в нова за тях сфера на развитие.

 

Развитието на мрежата от потенциалниклиенти на Луфтханза Техник София е част от развитието на дружеството. Това, разбира се, открива и нови полета за разширяване на броя на служителите.


 

Компанията най-често се асоциира с дейности в областта на авиоинженерния сектор, но фирмената ни структурата се състои и от други направления. Изложението е насочено към широка целева група, което ни позволява да презентираме не само тясноспециализираните технически работни позиции, но и тези в другите сегменти на компанията“, заявиха от Луфтханза Техник София по време на Career Show.

 

Авиомеханици, специалисти по планиране на ремонти, логистика, управление на проекти и оптимизация – това са само част от работните позиции в Луфтханза Техник София, за които бихте могли да кандидатствате.


 

Още един шанс да се запознаете със стажантските програми и вакантните работни позиции в Луфтханза Техник София ви предоставя предстоящото изложение „Дни на кариерата“, което ще се проведе на 15 и 16 октомври на територията на Технически университет – София, а на 17 октомври във филиала към университета в гр. Пловдив и във Факултет и Колеж – Сливен.

 

Затова не губете време и се възползвайте от шанса си за страхотна кариера в една от водещите компании у нас в прогресивно развиващия се авиационен сектор.

 

Повече информация за Луфтханза Техник София ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg!


Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


 

Източник на снимковия материал: Инженер.bg

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Луфтханза Техник София ООД
https://www.lufthansa-technik.com/lufthansa-technik-sofia