Спечелете CAD мишка на 3D Connection от новата Facebook игра на SpaceCAD и Инженер.bg и повишете ефективността на Вашата работа

11.06.2024 г.3 мин.

През месец юни, в новата игра на Facebook страницата на Инженер.bg, сме Ви подготвили страхотна награда, с която можете да оптимизирате работата на своя CAD/CAM  софтуер, а именно ергономичната мишка CAD Mouse Compact Wireless на 3D Connection. Наградата е осигурена специално от доказаната търговска и инженерингова компания в сферата на професионалните софтуерни решения и 3D технологиите – SpaceCAD, които са съорганизатор на играта. Подробности за условията за участие, можете да научите в следващите редове. Успех!

Как да се включите в играта?

За да участвате в съвместната ни игра със SpaceCAD, харесайте Facebook страницата на Инженер БГ - Инженерният портал на България и страницата на SpaceCAD Ltd. След това харесайте публикацията за играта и тагнете с @ свой приятел, който също може да се включи. Към коментара отговорете вярно на въпроса в коментар под публикацията: Коя технология на моделиране разграничава Siemens Digital Industries Software от всички други CAD решения?

Специален жокер, който ще Ви помогне с отговора на въпроса, е скрит в материала в Инженер.bg ТУК.

Един от участниците, които са изпълнили всички условия, ще спечели специалната награда, осигурена от  SpaceCAD – CAD Mouse Compact Wireless на 3D Connection.

3D навигационните устройства на 3Dconnexion помагат на специалистите да оптимизират своята работа, работейки по-умно и по-бързо. Използването на 3D мишка при работата с CAD/CAM помага за ускоряване на разработката и намаляване на разходите. Също така подобрява качеството чрез работата и на двете ръце. Едната ръка използва 3D мишката за позициониране на модела, едновременно с  това, а с другата ръка, използвайки традиционната мишка, е възможно избиране, създаване и редактиране.

CAD Mouse Compact Wireless е безжична мишка с ергономичен дизайн. Тя има пет програмируеми бутона, оптичен сензор с висока резолюция и специален среден бутон. Предлага се с 2 години гаранция.

Играта приключва на 23.06 (понеделник), а победителите ще изтеглим и обявим след 24.06.2024 г. на случаен принцип чрез специален софтуер.

Участието не е обвързано с покупка. Наградата не може да се замени за паричната и равностойност.

Източник на снимковия материал: 3D Connection, Инженер.bg

Тагове: SpaceCAD

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

СпейсКад/SpaceCAD
www.spacecad.bg