Мултиинженеринг произвежда, монтира и поддържа манипулатори за автоматично подреждане на стоки

13.10.2021 г.2 мин.

Разработването на манипулатори с различно приложение в промишлеността е сред основните направления в дейността на Мултиинженеринг, водеща българска компания в изграждането, внедряването и поддръжката на транспортни ленти, транспортьори и транспортни системи. Основна цел на компанията при разработването на манипулаторите е постигане на качествени, надеждни и високоефективни системи за автоматизация и роботизация на процесите. „Влагаме прецизност във всяка стъпка от процеса, за да сме сигурни, че с нашите манипулатори клиентите ще постигнат висока производителност в своята дейност“, коментираха за Инженер.bg от фирмата.

Предназначението на манипулаторите е да осигуряват автоматично подреждане, сортиране, разделяне, подаване и др. функции на различни по форма и размери продукти. Манипулаторите са средство за постигане на максимална ефективност в конкретни експлоатационни условия чрез подобряване и оптимизиране на различни етапи от работния процес. 

Манипулаторите на Мултиинженеринг съдействат значително за подобряване на процеса на производство, особено в случаите, когато е необходимо извършването на разнообразни манипулации с продукти. Компанията разработва различни по вид манипулатори, създадени да оперират в определени етапи от производствените процеси.

„Сред нашите реализации е манипулатор, специално предназначен за подреждане на гипсофазер, както и такъв за листов материал. Имаме внедрени манипулатори също и към профилно разсукващи машини. Успешно сме реализирали проекти и за контрол, дозиране и автоматично подреждане на шоколадови изделия“, допълниха от компанията. 

Основните сектори, които фирмата обслужва, са хранително-вкусовата и леката промишленост. „Базата на фирмата разполага със съвременни машини, както и с всичко необходимо за профилактика, сервиз и ремонт”, информираха още специалистите от компанията. 

Източник на снимковия материал: Мултиинженеринг

Тагове: Мултиинженеринг, производство, процесна автоматизация

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

ЕТ Мултиинженеринг
http://multiengineering-bg.com/