ММ Механикс: Над 300 служители и повече от 3 млн. произведени детайли седят в основата на успеха на Механикс Груп

23.01.2019 г.4 мин.


Kак най-ясно може да се измери успехът на една компания, особено, ако става дума за производствена? В цифри, разбира се! Днес ви разказваме за историята, дейността и резултатите на утвърденото българско дружество Механикс Груп, част от което е и едно от водещите предприятия за металообработка у нас – ММ Механикс, специализирано в обработката на детайли по различни технологии, включително инструментално, механично и пресово производство, леене на алуминий под високо налягане и мн. др.„Целта на целия холдинг Механикс Груп е да предложи комплексни технически решения, широкоспектърни услуги, както и качествен и надежден краен продукт“, коментираха от дружеството. А ето какви са цифрите, които стоят зад това да удовлeтвориш желанията на клиентските си с цялостни и ефективни решения:


Над 3 милиона единици детайли


Толкова са произведени досега от предприятието. Механикс Груп предлага както детайли, така и цели възли и монтажни групи, които обработва по различни технологии, включително инструментално, механично и пресово производство, леене на алуминий под високо налягане, термична обработка, галванични покрития, боядисване, монтаж и опаковане и мн. др.


Над 1400 проекта на година


Като в това число са включени и проекти за световни брандове, доверили се на българската компания, сред които BMW Group, FAAC Bulgaria, Muller Martini, Lenze, Siemens Healthineers, Beissbarth, Zeiss, Arri, Huf и др.


Близо 25 000 m2 производствени и складови площи


Компанията разполага с леярна за алуминиеви отливки, участък за формообразуващи инструменти, участък за механична обработка, както и линии за галванични покрития и машинен парк.


4 сертифицирани стандарта


Високoтo си качество на работа и стойностна фирмена политика Механикс Груп гарантира със сертификатите, които притежава. Сред тях са внедрена система за управление на качеството в съответствие с изискванията на международния стандарт ISO 9001:2015, както и стандарта за управление на околната среда ISO 14001:2015. Механикс Груп е внедрил в производството си и стандарт за управление на здравето и безопасността при работа OHSAS 18001:2007 и стандарт за управление на енергията ISO 50001.


Благодарение на всички свои усилия за 2017 г. компанията отчита:

 - 25% растеж в обема на продажбите;

 - 15% увеличение на заетия персонал в групата;

 - 30% повече фирми партньори.Над 300 служители


„Нашите резултати са факт благодарение на изключителния екип, който обединява специалисти с различни компетенции и възможности“, подчертаха от ММ Механикс и поясниха: „Професионалният път при нас предизвиква и насърчава, предоставя различни варианти за индивидуално развитие, но задължително включва работа в екип“.


Повече информация за ММ Механикс ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg!


Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


Източник на снимковия материал: ММ Механикс

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

ММ Механикс ООД
http://www.mechanics-group.bg