„Стоманено здраве и лазерен поглед за добри дела“ Ви желае водещата машиностроителна компания Мултиинженеринг

31.12.2020 г.2 мин.

„Желаем Ви стоманено здраве и лазерен поглед за добри дела!“, така започва празничното обръщение на българската машиностроителна компания Мултиинженеринг. И неслучайно, защото екипът ѝ притежава именно такива качества. Доказателството е в многобройните успешни проекти, които дружеството реализира за български и международни производствени предприятия. Ето какво споделиха от Мултиинженеринг пред Инженер.bg за новата 2021 г.

„Подхождаме към всеки проект индивидуално – без значение дали клиентът ни е малка локална производствена фирма или утвърден международен бранд. Нашата цел е да предоставим комплексна и работеща услуга, която да задоволи търсенията на възложителя и дори да надхвърли очакванията му“, коментираха от Мултиинженеринг.

Българската компания предлага проектиране, изработка, монтаж и пуск в експлоатация на разнообразни машинни решения в сферата на леката и преработвателната промишленост. А основен неин приоритет са индивидуалните проекти, изискващи креативна инженерна работа.

Бутиковият подход на Мултиинженеринг е високо оценен от българската индустрия, през годините клиенти на компанията са имена като Walltopia, Bauhaus, Knauf, Софиямед и др. На висококвалифицирания инженерен екип се доверяват и някои от най-популярните брандове в хранително-вкусовата промишленост, сред които Nestle, Mondelez, Coca Cola, Chipita и др.

Богатият и съвременен машинен парк на българското дружество му дава възможност да извършва и услуги като лазерно рязане, огъване на листов материал, CNC обработка на детайли и изработване на цялостни конструкции. На Мултиинженеринг можете да разчитате и за проектирането, производството, внедряването и поддръжката на транспортьори, транспортни ленти, шарнири и накрайници, манипулатори, алуминиеви профили и др.

И както казват от Мултиинженеринг: „Нека инженерната сила бъде винаги с Вас!“

Източник на снимковия материал: Мултиинженеринг

Тагове: конвейери, машиностроене, металообработка, Мултиинженеринг, хранително-вкусова промишленост

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

ЕТ Мултиинженеринг
http://multiengineering-bg.com/