Екипност, взаимно доверие и хармонична атмосфера ви очакват като част от екипа на Монтюпе

31.07.2019 г.4 мин.


Удовлетвореността на служителите е индикатор за всяка компания, имаща амбициите да следва успешен път на развитие. Днес ще ви срещнем с част от екипа на Монтюпе в гр. Русе. Той стартира развитието си в България през 2008 г. като дъщерно дружество на утвърдената френска индустриална група Montupet, световен лидер в производството на алуминиеви изделия за автомобилната индустрия. Дружеството у нас е част от структурата на канадския гигант Linamar. А ето кое е най-важното в ежедневните дейности по думите на служителите на компанията.


 

Борислав е контрольор „Качество преди експедиция“ и повече от 10 години е част от екипа на Монтюпе. „Стартирах кариерата си в Монтюпе в отделите за довършителни операции за модели на Рено и Ауди. След това продължих професионалния си път в отдел „Качество““, разказа пред Инженер.bg той. Борислав сподели още, че опитът в завода е култивирал у него търпение и го е научил, че постиженията се дължат на споделени усилия.

 

Още един служител – също с 10-годишен стаж в Монтюпе, изтъкна екипната работа като приоритет за компанията. „Стартирах на позиция в производството. Бях привлечен от факта, че в Русе ще има компания от такъв мащаб. Интересът ми към автомобилите спомогна за избора ми да стана част от екипа на Монтюпе. Пет години по-късно започнах работа в отдел „Склад материали“. Екипът е чудесен. Взаимно се подкрепяме както в работните ни задачи, така и в личен план“, заяви Илия. Валентин пък работи в отдел „Термичен“ на позицията техник-механик-технолог „Топла обработка“. Като най-опитен в отдела, той има задачата да обучава новопостъпилите служители. Отчита за себе си, че е станал много по-уравновесен, тъй като на работното си място има възможността да споделя своето мнение.


 

За хармоничната атмосфера в екипа на Монтюпе ни разказа и Дурхан. Първоначално работи като машинен оператор в отдел „Сърцарен“, а днес е организатор производство в завода. „Това, което ценя в работата си, е богатият набор от умения и знания, които получих в областта на автомобилния отрасъл. Работя заедно с експерти и ежедневно се сблъсквам с предизвикателства от разнообразен характер. Задачата, която съм си поставил, е да се справям успешно с тях. Чудесно е, че за тази фирма разбрах от мой колега, който също като мен вече 10 години е част от екипа на компанията“, коментира той.

 

Ако и вие търсите сплотен и хармоничен екип, изграден върху взаимно доверие, не е нужно да чакате препоръки от приятели и познати. Бързо проверете свободните позиции в русенското предприятие. Там ви очакват колеги, готови за подкрепа и упорита работа.

 

Повече информация за Монтюпе ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg!


Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите й планове за развитие от ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Монтюпе

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Монтюпе ЕООД
http://www.montupet.bg