Серия G на L-BOXX – кутии от семейството на L-BOXX с допълнителни функционалности за по-лесно използване

24.12.2020 г.3 мин.

L-BOXX е оптимално транспортно решение от най-ново поколение, предназначено за професионалисти. Гъвкавата транспортна кутия пренася Вашето оборудване и материали подредени и добре защитени. Портфолиото от продукти, обхванати от гамата, е изключително обширно. „Днес ще Ви представим L-BOXX кутиите от серия G, които се отличават с графитения си цвят и напълно обновените специални издания L-BOXX 102 G4 и L-BOXX 136 G4. Те са с допълнителни функционалности за по-лесно използване и патентована клик система, разположена  директно върху капака за незабавен достъп до цялото съдържание, дори и в свързано състояние. Освен това цялото семейство L-BOXX е съвместимо както помежду си, така и със системата Sortimo и може да бъде свързано и разкачено за секунди, само с една ръка, споделиха за Инженер.bg от българския офис на L-BOXX.

Здраво заключващо устройство, ергономично оформени предна част и дръжки за носене на капака от твърда пластмаса и широка гама от опции за оборудване са само няколко от практическите качества на системата Sortimo L-BOXX G/G4. Серията разполага с функцията „Snap-in“, която предпазва от разгъване на дръжката, и устройство против кражба – стоманен кабел или катинар за по-високо ниво на сигурност.

„Кутиите от серията са с модифицирана форма, благодарение на която габаритните размери не са по-големи, въпреки че вътрешното пространство  е увеличено. Така вътре има повече място за съхранение на инструменти, машини и работни материали. Теглото на тези кутии също е по-малко“, поясниха от компанията.

Кутиите L-BOXX 136 G4 могат да се оборудват с вътрешни отделения за дребни части. Благодарение на допълнителните канали за завинтване на капака,  кутиите от серията L-BOXX G4 са по-здраво фиксирани. Гумените набори и джобовете на капака осигуряват възможности за съхранение на ръчни инструменти, като отвертки и клещи

„Добре обмислената система Ви позволява да конфигурирате широк спектър от комбинации и дизайни на вътрешно оформление, които можете да адаптирате оптимално към вашите нужди. С множество различни вложки и разделители вече имате възможност да приберете всичките си важни инструменти, без да заемате повече място от необходимото“, споделиха в заключение от L-BOXX.

Източник на снимковия материал: L-BOXX

Тагове: L-BOXX, електроинструменти, електротехника, строителство