Атрактивно, качествено и икономично опаковане на месо, шунка, кашкавал и риба с техническите решения на Multivac

01.04.2021 г.4 мин.

Портфолиото на Multivac е не само уникално, но и едно от най-богатите на пазара. Малки и големи компании от цял свят извличат полза от дългогодишния опит на компанията в областта на опаковането, обработката, етикетирането, проверката на качеството, картонирането, палетизирането и др. „С нашите иновативни, високопроизводителни и най-вече рентабилни решения за обработка и опаковане на хранителни продукти, ние покриваме цялата производствена верига, а екипът от експерти на Multivac Ви подкрепя изцяло при изпълнението на Вашите проекти: от първата консултация до нашата уникална следпродажбена услуга“, споделиха пред Инженер.bg от българския офис на компанията.

Опаковането на хранителни продукти с Multivac е безопасно, рентабилно и устойчиво, тъй като опаковъчните решения на компанията надеждно защитават хранителните продукти и гарантират оптимален срок на годност и хигиена по цялата логистична верига. Ето защо в днешния материал ще разгледаме подробно как от Multivac са намерили решение за опаковането и обработката на много голяма част от хранителните продукти и ще Ви покажем част от тях. Приятно четене. 

Месо 

Решенията на Multivac за сурово и преработено месо впечатляват с високата си гъвкавост и икономичност. „Атрактивните вакуумни Skin опаковки MultiFresh и FormShrink очароват с външен вид и намалено количество вложени материали. Богатото портфолио на компанията от опаковки с хартиени влакна PaperBoard също отговаря на съвременните изисквания за рециклиране. С нашите опаковъчни машини за дълбоко изтегляне, камерни машини и трейсилъри могат да бъдат реализирани различни видове транспортни опаковки, опаковки за зреене или потребителски опаковки“, разказаха от Мултивак България.

Колбаси и шунка 

Multivac предлага ефективни, рентабилни и високопроизводителни индивидуално конфигурируеми машини за рязане, зареждане и опаковане на шунка и колбаси. Те позволяват голямо разнообразие от порциониране и опаковане. Освен класическите опаковки за дълбоко изтегляне, за такъв тип продукти са подходящи още FormShrink MultiFresh и MultiSkin опаковките, които съчетават висока ефективност на опаковъчния материал и максимален срок на годност. От своя страна, иновативните машини за рязане на слайсове предлагат изключителни резултати в много широк температурен диапазон, минимален брак и атрактивни модели на подреждане. 

Кашкавал 

Независимо от формата на парчетата кашкавал, спектърът решения на Multivac се простира от класически опаковки за зреене и SB опаковки до най-различни устойчиви опаковки. Подходящи решения са MultiFresh и MultiSkin, които както всички продукти на компанията, отговарят на най-взискателните изисквания по отношение на хигиена, срок на годност, вложени материали и рециклируемост, както и гарантират максимална защита на продукта.

Риба и морска храна 

„Нашите опаковъчни решения допринасят в значителна степен за по-дългия срок на годност и доброто представяне на прясна, пушена или обработена риба и морски дарове. Относно опаковките подходящи са вакуумните Skin опаковки MultiFresh, тъй като те обвиват напълно продукта и го запечатват изцяло, а машините, с които се обработват продуктите, отговарят изцяло на хигиената, обема продукция и нивото на автоматизация“, споделиха от Multivac. 

Останалата част от хранителните продукти, за които Multivac предлага най-различни решения, ще Ви представим съвсем скоро на виртуалните ни страници. 

Източник на снимковия материал: Multivac, Мултивак България

Тагове: Multivac, Мултивак България, опаковане, процесна автоматизация, хранително-вкусова промишленост

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Мултивак България ЕООД
http://bg.multivac.com/bg/