Благодарение на креативния си екип, БКК 95 произвежда широка гама от мебелни компоненти за клиенти от целия свят

05.05.2023 г.4 мин.

БКК 95 е един от най-големите български производители на метални компоненти за мебели и предмети от бита. Чрез високата си експертиза, отдадеността към работата и следването на високи стандарти, компанията бързо се утвърждава като надежден партньор на международни предприятия от мебелната индустрия, сред които и шведския гигант IKEA. Използвайки модерни подходи, насочени към производството и развитието на човешките си ресурси, дружеството създава висококачествени продукти. Повече за портфолиото на компанията пред Инженер.bg разказаха специалистите от БКК 95.

Разнообразната гама от продукти на българската фирма, базирана в гр. Монтана, включва висококачествени изделия за бита, които намират пазар не само у нас, но и в Европа и Северна Америка. Сред тях са:

Изделия за бита:

БКК 95 произвежда множество изделия за бита, сред които столове, домакински колички, метални етажерки, стелажи и др.

Освен метални изделия, дружеството произвежда и компоненти за мебели и мебелни конструкции, които могат да представляват комбинация от метал и пластмаса или метал и дърво.

Сред продуктовата гама на БКК 95 са крака за легла, маси и матраци. Годишно фирмата доставя милиони изделия и компоненти до складовете на своите международни клиенти.

Компоненти:

Наред с изделията за бита, българското дружество произвежда и множество разнообразни компоненти, сред които широка гама от метални крачета от въглеродна стомана, тръби, тел и листова стомана, а също така и стоманени метални конструкции за работни бюра, легла, мека мебел, маси, етажерки и др.

БКК 95 изработва и декоративни артикули като накрайници и конзоли за метални корнизи, свещници и други метални аксесоари за дома.

Инструменти:

Предприятието разполага с инструментална работилница за изработването на широка гама от инструменти за металообработка. Направлението включва проектиране, изработване и поддръжка на разнообразни щанци, щампи, огъвачи и шприцформи. В производството на БКК 95 се извършва също така термична обработка и индукционно закаляване.

Пазарна цел на БКК 95 е да бъде директен доставчик за големи търговски фирми и поддоставчик на компоненти за мебелния бранш. Компанията успешно постига този свой стремеж, като си поставя цел 50% от производствения ѝ капацитет да се използва за нуждите на мебелния гигант IKEA. „Оперираме по конкретно задание в сътрудничество с клиента и поддържаме на склад тези изделия, които са най-често използвани и респективно се произвеждат в големи серии“, обясниха от дружеството.

Зад мащабното производство на БКК 95 стоят висококвалифицирани специалисти, които чрез експертизата си превръщат иновативните идеи в реалност. Базата на дружеството е оборудвана със съвременни машини и оборудване, които осигуряват голяма производителност, пълноценна работна среда за защитен и ефективен труд на служителите.

„БКК 95 държи изключително много на качеството на продукцията си, но и на капацитета на предприятието да реализира всяка поръчка във възможно най-кратък срок. Разполагаме с богато разнообразие от материали на склад и това ни позволява да поемем бързото изпълнение на всякакви поръчки“, споделиха от БКК 95.

Ако искате да сте част от екипа на голям български производител със стабилно пазарно присъствие, социална политика и партньорско отношение към служителите, не се колебайте да разгледате обявите за работа в микросайта на БКК 95 в Инженерингова борса на Борса.bg.

Източник на снимковия материал: БКК 95

Тагове: HR, БКК 95, кариера, производство

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

БКК 95 ООД
www.bcc95.com/bg