Бетелгиус: Създайте своя GS1 палетен етикет бързо и лесно с B-Label+ и принтера SQUIX 6 на немския производител CAB

11.06.2021 г.5 мин.

Все повече компании изискват от своите партньори да използват GS1 логистичен етикет за идентификация на логистични единици, каквито са палетите. „В тази връзка, за да улесним фирмите при изготвянето на логистични етикети спрямо изискванията на търговските вериги като Lidl, Kaufland и др., ние разработихме системата B-Label+ – едно гъвкаво и изключително лесно за работа уеб базирано решение. Системата работи с помощта на специално разработения уеб портал за онлайн създаване на етикети, съгласно стандартите на GS1 и хардуер на водещия немски производител на етикетираща техника CAB“, информираха от фирма Бетелгиус, която предлага решението.

Порталът B-Label+ дава редица възможности, които ще подпомогнат и улеснят работния Ви процес и ще го направят по-гъвкав. Можете да се възползвате от много предимства, сред които: 

Достъп до готови шаблони на всички вериги магазини 

„Вече можете да избирате между предварително създадените от нас шаблони на етикетите за отделните вериги, съобразени с техните изисквания и GS1 стандартите. Ние сме създали за Вас необходимите настройки и позиционирането на елементите на етикета, за да не губите време в обучение и създаването им“, поясниха специалистите на Бетелгиус. 

Лесно, типово въвеждане на информацията за палета 

Не е необходимо да имате каквито и да е специални познания по изискванията на GS1 стандартите. Не е необходимо и закупуването на специален софтуер и обучение на персонала за работа с него. 

Изключително бързо и интуитивно генериране на етикет 

„С помощта на вградената помощ в системата лесно и бързо ще се ориентирате в създаването на етикета. Не знаете какво е GTIN номер? Само позиционирайте мишката върху бутона за помощ и ще получите необходимата информация за това какво трябва да се въведе. Информацията Ви е защитена и винаги налична — можете да печатате етикетите, дори когато сте извън офиса или извън страната“, допълниха още от Бетелгиус.

Защо да изберете B-Label+? 

 • Не е нужно да въвеждане на скъпоструващ софтуер;
 • Няма да имате допълнителни разходи, свързани с обучение на персонал и специалисти по GS1;
 • Не е нужно да познавате в детайли изискванията на GS1;
 • Ще разполагате с дистанционен достъп и печат по всяко време и от всяка точка;
 • Ще имате възможност за достъп до шаблоните на всички вериги;
 • Ще обновявате етикетите при промяна на изискванията;
 • Ще разполагате с подробна помощ в описанието на етикета за неговите елементи;
 • Ще ви осигурим постоянна поддръжка и помощ на място или по телефона;
 • Налична е и възможност за печат на етикетите и в Offline режим, в случай, че сте възпрепятствани от липса на Интернет достъп. 

Подходящи за печат на този тип етикети от продуктовата гама на Бетелгиус са принтерите модел SQUIX 6 от индустриалната серия принтери за големи натоварвания и за всякакви приложения SQUIX. „SQUIX 6 е индустриален принтер за отпечатване на широки етикети (Odette, UCC и GS1) за логистичните приложения. Той се доставя серийно с много мощни софтуерни инструменти за лесна и бърза интеграция към всякаква среда, без допълнителни скъпо струващи устройства и софтуер“, информираха от Бетелгиус.

Принтерът SQUIX 6 има следните характеристики: 

 • Ширина на етикета от 46 mm до 176 mm;
 • Ширина на печат до 168 mm;
 • Скорост на печат до 250 mm/s;
 • Резолюция 203 или 300 dpi. 

„За повече подробности и достъп до портала, бихте могли да се обърнете към консултантите на Бетелгиус, които ще намерят най-доброто решение за Вас“, обърнаха се от компанията към своите клиенти от цялата страна.

 Източник на снимковия материал: Бетелгиус,  SQUIX

Тагове: Бетелгиус, етикетен принтер, етикетиране

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Бетелгиус ООД
https://betelgeus.com/bg/