БиблиотекаMachTech 2021

SpaceCAD е част от всички ключови събития! Вижте как се представиха на Additive days и какво са подготвили за MachTech & InnoTech

02.03.2020 г.4 мин.


SpaceCAD традиционно взема участие в различни форуми, посветени на новите технологии в производството. По този повод компанията отправя покана към всички свои клиенти, партньори и приятели да посетят изложбените ѝ площи на специализираното изложение в сферата на машиностроенето и индустриалните технологии MachTech & InnoTech Expo 2020. Представители на фирмата ще ви очакват от 6 до 9 април на своя щанд А2 в зала 2 на Интер Експо Център в столицата. „Ще покажем решения с висока добавена стойност и ще дадем ценни съвети на всички присъстващи. Подготвили сме и две атрактивни теми, с които ще вземем участие в семинарната програма“, заявиха от SpaceCAD за Инженер.bg.


 

Вече 20 години SpaceCAD доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за проектиране и изработка на различни продукти. Дружеството е специализирано и в областта на адитивното производство в метал.

 

И тази година в представянето си по време на MachTech & InnoTech Expo компанията ще заложи на следните водещи технологии:

 

 - Директен 3D печат в метал – от прототипиране до производство, което ще даде на вашия бизнес висока добавена стойност;

 - NX CAM за производство – дигиталната трансформация на производството на детайли;

 - NX CAM Robotics – управление на роботизирани производствени операции;

 - Zoller TMS и NX CAM – оптимално решение за управление на режещите инструменти.


 

„Посетете екипа на SpaceCAD на форума, за да се запознаем и да обсъдим решения, които ще генерират нови приходи, ще повишават производителността и ще намалят оперативните разходи във вашата компания“, призоваха фирмата.


Междувременно, на провелото се през изминалата седмица иновативно събитие, посветено на 3D принтирането Additive Days 2020, SpaceCAD демонстрира метални детайли и възли, изработени чрез директен печат в метал. Щандът на компания се радваше на висока посещаемост, а гостите имаха възможност да научат всичко за 3D печата в метал – технология, ползи, материали и успешни проекти. Екипът на Инженер.bg се срещна и с доволни клиенти на SpaceCAD, които представиха свои готови изделия, в които са включени принтирани метални детайли, отличаващи се с висока прецизност и качество на изработка.По време на изложението SpaceCAD ще бъде домакин на два семинара. В първия специалистите от дружеството ще дадат отговор на въпроса „Как адитивното производство в метал трансформира традиционното?“. Всички заинтересовани могат да го посетят на 8 април от 14:30 ч. в семинарната зона на зала 5. Вторият ще се проведе отново на 8 април, но от 11:00 ч. в конгресен център, зала Руен. Той е на тема: „Siemens NX CAD/CAM/CAE – едно решение за всички инженерни задачи във фирмата“. От SpaceCAD с радост ще споделят с вас всички новости по съответната тема. Заповядайте! 


 

Право на безплатен достъп ще имат посетителите, които предоставят при влизане входна карта от направена On-line регистрация или печатна покана.

 

Повече информация за продуктите, които SpaceCAD предлага, ще намерите ТУК.Източник на снимковия материал: SpaceCAD, Инженер.bg

Още от нашите библиотеки

Библиотека

Роботи

Библиотека

Пречистване на питейни води

Библиотека

Термопомпени системи

Библиотека

Ключове и контакти

Библиотека

Сигурност в сгради, киберсигурност

Библиотека

Хранително-вкусова промишленост

Библиотека

Медицинска техника

Библиотека

Софтуер за индустрията и строителството

Библиотека

MachTech 2021

Библиотека

WaterTech 2019

Библиотека

Панаир 2019