БиблиотекаMachTech 2021

Роботът М-710 на FANUC ще посреща гостите на MachTech още на входа на изложбения център

11.04.2019 г.4 мин.

От 15 до 18 април 2019 г. в Интер Експо Център – София ще се проведе мащабното международно изложение за машини и технологии MachTech & InnoTech Expo. Участие в него, с богато разнообразие от нови и доказани роботизирани решения, ще вземе и утвърденият лидер в индустриалната автоматизация и роботизацията FANUC. Българският офис на фирмата ще разположи своите продукти в зала 4 на щанд С3, както и на изложбените площи на част от партньорите им в България.По време на изложението посетителите ще имат възможност да се запознаят подробно с функционалностите на утвърдени модели на японския производител FANUC от сериите Scara, Roboshot, Robodrill и мн. др.


Първата машина, която ще представят от компанията, ще бъде робот М-710, който ще посреща гостите още във фоайето на Интер Експо Център - София. Той е част от новаторска серия леки роботи и се отличава с тънка китка, стабилна ръка и компактна основа. Роботите се предлагат в обсег до 3.1 m, като могат да управляват средноголеми полезни товари от 12 до 70 kg. Допълнително тяхно предимство е изключителната им бързина, тъй като развиват високи скорости по осите, а всичко това ги прави подходящи за широк кръг от приложения.На щанд С3 в зала 4 от ФАНУК България ще видим още:


 - Вертикален обработващ център Robodrill a-D21LiB5 с колаборативен робот:

 

Това е универсалната фрезова машина с ЦПУ Robodrill, която гарантира висока прецизност и надеждна повтаряемост. Бърза смяна на инструментите за кратки времена на цикъл, както и енергоспестяващите задвижвания са други нейни предимства. Тя разполага с високооборотен шпиндел за възможно най-гладки повърхности и е изключително компактна.

 

 - Шрицмашина Roboshot a-S50 iA в комбинация с робот:

 

Изцяло електрическата съвременна технология Roboshot дава възможност да се постига постоянно високо ниво на качество и повтаряемост при производството на детайли. Времената за цикъл са къси, а потреблението на енергия - ниско.

 

 - Демонстрационна клетка с робот Scara-3iA:


Роботите FANUC Scara са скоростни и прецизни и са оптимално решение при операции като окомплектоване, вдигане и преместване, инспекция и опаковане. Предлагат се в различни варианти спрямо нуждите на производството и са с товароносимост от 3 до 6 kg. Работният им обсег е 360°. Също така заемат много малко пространство заради типа монтаж в основата.Партньорите на ФАНУК България също ще разположат техни роботи на изложбените си площи. Ще видим:

 

 - Заваръчен робот ARC Mate 100;

 - Демонстрационна клетка Food picker в съчетание с робот LRMate200iD/7C, която ще демонстрира приложение за манипулиране в хранително-вкусовата промишленост;

 - Автоматизирана инспекция с 3D скенер и робот FANUC LR-Mate 200iD/4S.

 

Повече информация за ФАНУК България ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: ФАНУК България, Интер Експо Център

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

ФАНУК България ЕООД
http://www.fanuc.bg/

Още от нашите библиотеки

Библиотека

Роботи

Библиотека

Пречистване на питейни води

Библиотека

Термопомпени системи

Библиотека

Ключове и контакти

Библиотека

Сигурност в сградите

Библиотека

Хранително-вкусова промишленост

Библиотека

Медицинска техника

Библиотека

Софтуер за индустрията и строителството

Библиотека

MachTech 2021

Библиотека

WaterTech 2019

Библиотека

Панаир 2019