БиблиотекаMachTech 2021

По-богата програма и повече иновации ни очакват на следващото издание на MachTech & InnoTech Expo през април 2021 г.

10.04.2020 г.3 мин.


Във връзка с въведената извънредна ситуация в България и в световен мащаб срещу разпространението на COVID-19 и съгласно издадените разпореждания от българските институции и наложените рестрикции, бихме искали да Ви уведомим, че предстоящото дванадесето издание на международния технологичен форум MachTech & InnoTech Expo ще се проведе през април 2021 г.“, съобщиха за Инженер.bg организаторите от Интер Експо Център.

 

 

„Опазването на здравето и безопасността на всички участници и партньори, ангажирани с организирането и провеждането на форума, е приоритет за нас. Предвид обстоятелствата, Световната асоциация на изложбената индустрия (UFI) призова да запазим изложенията като сигурни места за реализиране на срещи и бизнес начинания. Затова е необходимо да приложим подход, с който да съхраним представянето на всеки сектор на необходимото ниво за успешна бизнес презентация“, посочват още от Интер Експо Център.

 

„Времето поставя условие заедно да открием гъвкава и същевременно с това успешна форма за организиране на всеки професионален формат, която да покаже силата на бранша в правилната пропорция и да разгърне нови възможности“, допълват организаторите на технологичния форум.

 

Мащабното международно изложение за машини и технологии за металообработка, индустриална автоматизация, електроника и роботика всяка година събира утвърдени български и международни компании, представители на специализирани образователни институции, новатори и бизнес делегации. Събитието е платформа за нетуъркинг и осъществяване на нови бизнес контакти, а традиционната съпътстваща програма предлага на посетителите интригуващи и многообразни събития.


 

По-дългият период за подготовка означава само едно – през 2021 г. ни очаква още по-богата програма и технически решения, идващи от бъдещето.

 

Като един от основните медийни партньори на MachTech&InnoTech Expo, Инженер.bg ще продължи да Ви информира за всички новини относно изложението. Специализираната ни страница, посветена на форума, остава отворена до следващото му издание, а там както винаги можете да намерите актуална информация за участниците и иновациите, които подготвят за своето представяне.

 

През 2019 г. над 400 утвърдени бранда демонстрираха своите иновативни продукти, а специални акценти бяха роботизацията, 3D принтирането и автоматизираните системи.

 

„С всяка изминала година, MachTech&InnoTech Expo се радва на все по-голям интерес от страна на изложителите и гостите, затова ще разгърнем още повече мащаба на предстоящото събитие“, заявиха в заключение от Интер Експо Център.

 

Източник на снимковия материал: Интер Експо Център

Още от нашите библиотеки

Библиотека

Роботи

Библиотека

Пречистване на питейни води

Библиотека

Термопомпени системи

Библиотека

Ключове и контакти

Библиотека

Сигурност в сгради, киберсигурност

Библиотека

Хранително-вкусова промишленост

Библиотека

Медицинска техника

Библиотека

Софтуер за индустрията и строителството

Библиотека

MachTech 2021

Библиотека

WaterTech 2019

Библиотека

Панаир 2019