БиблиотекаMachTech 2021

Какви ще са изненадите в съпътстващата програма на MachTech & InnoTech Expo 2020?

19.02.2020 г.4 мин.

 

Верни на традицията, и през 2020 г. организаторите на международното изложение за машини и технологии в металообработката MachTech & InnoTech Expo, ще разкрият посоката на индустриалната трансформация. Специализираният форум ще се проведе от 6 до 9 април в Интер Експо Център, гр. София. „По време на тазгодишното 12-о издание, на 7 април 2020 г., в зала „Витоша“ на Интер Експо Център ще се състои събитието Digital Industry 2020, което ще представи последните тенденции в дигитализацията на индустрията“, съобщиха за Инженер.bg организаторите.


 

Ключова дума „дигитализация“

 

Digital Industry 2020 се организира от Интер Експо Център и фирма Солтех и ще събере на едно място водещи експерти от разнообразни сфери на индустрията в България и чужбина. В рамките на лекционната програма на събитието те ще споделят своя опит в прилагането на успешни иновативни практики.

 

Първото по рода си събитие за дигитализацията на индустрията и стратегическия мениджмънт в дигиталната ера в страната има за цел да покаже какви са подходите към Индустрия 4.0, както и да поощри изучаването и предприемането на действия, с помощта на които да се оптимизират производствените процеси у нас. А за Инженер.bg, като основен медиен партньор, ще бъде удоволствие да отрази за Вас акцентите от събитието.

 

В рамките на MachTech&InnoTech 2020 ще се проведе и Националното състезание на Робо Лига България, по време на което поле за изява на своя талант и възможност за обмяна на идеи ще получат младите иноватори от сферата на роботиката.

 

Поглед назад в подкрепа на производството и обучението

 

През 2019 г. изложението MachTech & InnoTech Expo постави акцент върху три динамично развиващи се направления – автоматизацията, роботизацията и 3D принтирането.

 

Част от експонатите, с чиито технически характеристики и възможности гостите успяха да се запознаят, бе 3D принтерът 3D INDUSTRY F340, който умело се адаптира към нуждите на дадено производство. Не по-малък интерес предизвикаха и устройства за триизмерен печат на фини детайли за образованието, стоматологията, бижутерията и др.


 

Роботът KUKA ready2_educate показа с какво може да бъде полезен на младите специалисти, обучаващи се в областта на програмирането на роботи, а множеството колаборативни роботи и механични ръце демонстрираха умението си за прецизни и монотонни дейности, които намират приложение в редица сфери на промишлеността.

 

Какво още да очаквате по време на MachTech & InnoTech Expo 2020, ще разберете на уебстраницата на събитието.

 

Източник на снимковия материал: Интер Експо Център

Още от нашите библиотеки

Библиотека

Роботи

Библиотека

Пречистване на питейни води

Библиотека

Термопомпени системи

Библиотека

Ключове и контакти

Библиотека

Сигурност в сградите

Библиотека

Хранително-вкусова промишленост

Библиотека

Медицинска техника

Библиотека

Софтуер за индустрията и строителството

Библиотека

MachTech 2021

Библиотека

WaterTech 2019

Библиотека

Панаир 2019