Дайте нов живот на повреденото и старо оборудване в сервизния център на FANUC в Люксембург

14.09.2018 г.4 мин.

In Macedonian

 


Възникват чести повреди, аварии и проблеми с оборудването във вашия завод? Не изхвърляйте старите си машини, когато можете да им вдъхнете нов живот в Европейския ремонтен център на технологичния лидер FANUC!


 

Глобалната сервизна мрежа на компанията обхваща 263 сервизни центъра в 108 държави по целия свят. „А основната и най-голяма ремонтна база в Европа се намира в Люксембург, предоставяйки първокласно обслужване и ненадминатия опит на FANUC в ремонтните дейности. Модерният сервиз в Люксембург осигурява оптимални възможности за удължаване живота на вашата машина, благодарение на опита, диагностичните инструменти и 100% оригиналните части на производителя“, обявиха за Инженер.bg от ФАНУК България.


Ремонтният център на фирмата разполага с оригинално оборудване за тестване на частите и екип от опитни, висококвалифицирани сервизни специалисти, които могат да предложат обслужване на компоненти, които са на повече от 30 години. Сред видовете оборудване, което може да бъде ремонтирано, са мотори, табла, ЦПУ-та и печатни платки, които да работят като нови с 12 месеца гаранция.


 

„Сервизният център на FANUC предлага цялостно инспектиране, безупречен ремонт, подмяна на консумативи, измиване и почистване на специфични части, проверка на софтуера и подновяването му, с включени рапорти за извършените ремонтни дейности, за да може вашето оборудване да работи като ново“, коментираха от българския офис на компанията.

 

Защо да изберете Европейския сервизен център на FANUC?


• 100% оригинални части за оборудването;

• Високо качество на обслужване от обучени във фабрика на FANUC инженери;

• Оригинални стендове за изпитване;

• Превантивна проверка и смяна на износващи се части;

• Автоматизирано почистване и пребоядисване;

• Преглед и обновяване на софтуера;

• Ненадминато качество на конкурентна цена;

• Всеки компонент е като нов и с гаранция от производителя.

 


Обслужването в сервизния център на FANUC в Люксембург е бързо и лесно. В него се осъществява цялостно управление на ремонта, с най-пълен запас от компоненти, 24 часа, 7 дни в седмицата. Ремонт на двигатели, задвижвания, печатни платки, системи за ЦПУ, контролери на роботи, LCD блокове или панели за оператори са само част от услугите, които специалистите в сервиза извършват.


Подробно с дейността на ремонтния център, екипа от специалисти и услугите, които предлага, бихте могли да се запознаете от видеото по-долу!

 

Повече информация за ФАНУК България ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и активни промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg ТУК! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите й планове за развитие от ТУК!


Източник на снимковия материал: ФАНУК България, FANUC

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

ФАНУК България ЕООД
http://www.fanuc.bg/