Сентилион: „Нашата работа е да променяме света на хората и да им помогнем отново да чуят песента на птиците. Това ни прави различни“

16.02.2021 г.6 мин.

Водещата производствена компания Сентилион анонсира свое ново корпоративно видео. То ни отвежда зад „кулисите“ и като своеобразна мозайка проследява пътя на реализация на технологичните решения във фирмата. А с тях човек може да чуе отново песента на птиците или новородено бебе – гласа на своята майка. Предлагаме Ви да надникнем заедно в света на Сентилион и да се запознаем с хората, които превръщат технологичните идеи в продукти, които са еталон за качество и спомагат за по-добрия живот на своите клиенти.

Екипът на Сентилион вярва, че съвършенството се крие във всеки детайл и доказва това с ежедневната си работа „Всеки от нас дава предложения за подобрения, за да може като екип да постигаме нови професионални висоти. Затова знанията на нашите служители служат като фундамент за устойчивост и растеж на Сентилион“, споделя управителят на компанията, г-н Николай Киров.

Какъв е пътят на иновациите в Сентилион?

За успешното протичане на всеки производствен процес главна роля има техническото оборудване, с което ни запознава процесният инженер в производство „Автоматичен монтаж“, г-н Ангел Емилов. Благодарение на новите технологии и знанията на екипа, клиентите на Сентилион получават прецизни услуги, свързани с контрола, качеството, ремонта и производството на прецизни електронни модули.

Видеосрещата продължава с ръководителя на екип „Краен монтаж“, г-жа Николета Коева. По думите ѝ екипът на Сентилион успява да преодолее ежедневните предизвикателства благодарение на екипната работа, професионализма и своите умения. „В Сентилион качество е не просто дума, а начин на работа. Нашата цел е да изпълним на 100% изискванията на нашите клиенти и правим това, спазвайки редица световно утвърдени стандарти. Всеки служител е важен и ценен за компанията. Затова в Сентилион подхождаме индивидуално, с разбиране и уважение към всеки“, разказва още специалистът на дружеството.

В Сентилион вярваме в потенциала за развитие на всеки служител, затова и водени от петте ни ценности – постоянство, почтеност, посветеност, професионализъм и перфекционизъм, ние градим заедно по-добро бъдеще за нас самите и за хората около нас“, заявява г-н Цветомир Цветанов, мениджър „Човешки ресурси“ в Сентилион.

Инвестирайте в своето професионално развитие още днес, като кандидатствате за свободните позиции за работа в Сентилион. Вижте повече в микросайта на компанията в Борса.bg.

„Производството ни е различно, отговорно и интересно“, споделя г-н Илия Кършев, групов ръководител в производство „Зона с контролирана работна среда“. Сентилион е сертифицирана по международни стандарти за клас на чистота и микробиологичен контрол.

Строгите правила и изисквания, гарантиращи качеството и функционалността на продукта, съпътстват всеки един етап от реализацията на продуктите. „Всички хора в екипа знаят, че с продукта, който произвеждат, човек може да чува отново песента на птиците или новородено бебе – гласа на своята майка. Вярата да променяме света на хората чрез работата си ни прави различни“, споделя във видеото Илия Кършев.

Съблюдаването на високи изисквания е ключово правило и в работния процес на екип „Краен контрол“ в Сентилион. Успешният краен резултат е налице, благодарение на стриктното съблюдаване на ISO стандарти за производство на индустриални продукти и на стандарта за производство на медицински изделия, както и на глобалната система за следене параметрите на средата, коментира г-жа Мариела Тричкова, ръководител на екип „Краен контрол“. С отговорната задача да се грижи за оптималната работна среда се е заел и г-н Димитър Кирчев, който е част от екипа по управление и осигуряване на качеството. Насреща си обаче той има система за наблюдение на околната среда.

Във видеото се срещаме и с г-н Огнян Георгиев, мениджър „Индустриален инженеринг“, който вече над 10 години е част от екипа на Сентилион. „Стартирайки през 2009 г. имах удоволствието да премина през всички нива на процесите, участващи в създаването на продукт. Ние осигуряваме иновативните високотехнологични процеси, като основен фокус при реализацията на продукта е изпълнение на изискванията за качество, съответствието с изискванията на клиентите, както и всички приложими международни стандарти. За нас работата в екип е пътят към успешния проект. Затова се стремим да бъдем част от екипа на клиента чрез честна, открита и директна комуникация“, коментира Огнян Георгиев.

Как достигат продуктите до своите клиенти разказва г-н Тодор Абаджиев, който е експерт продажби на слухови имплантни системи. „Всекидневните ми срещи и разговори с медицинските специалисти и потребителите на тези системи правят работата ми изключително динамична и интересна. Ние ставаме част от семействата на хората с увреден слух и споделяме с тях всеки един момент по пътя им в света на звуците“, споделя търговският експерт.

Видеото на Сентилион можете да видите по-долу.

Източник на снимковия материал: Сентилион, Centillion, кадри от видео „CENTILLION Employer Brand“ – YouTube

Тагове: електроника, здравеопазване, производство, Сентилион

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Сентилион ООД
http://centillion.eu/bg