Дигитализирайте Вашето производство с предложението на SpaceCAD! Вземете Siemens Solid Edge CAD/CAM/PDM с 50% отстъпка

20.07.2021 г.3 мин.

Siemens Solid Edge предоставя на инженерите завършено портфолио от решения за конструиране и производство на продукти за механичен и електрически дизайн, симулация, производство, технически публикации, управление на данни и др. „Solid Edge предлага не само богати функции за проектиране, но и мащабируеми решения за симулация, производство със CNC машини и PDM за управление на инженерните данни и изменения. Сега имате уникалната възможност да изберете CAD/CAM функционалност, която Ви е нужна, и да се възползвате от специалното ни предложение“, обявиха за Инженер.bg от утвърдената българска компания SpaceCAD, която предлага иновативни 3D, CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за проектиране и изработка на продукти в различни индустриални сектори.

В рамките на настоящето предложение, СпейсКАД и Siemens Digital Industries Software Ви предоставят функционални и ценови предимства и изключителна техническа поддръжка, с които да: 

  • Ускорите процесите си по дизайн и дигитализация;
  • Използвате вече съществуващи проекти със синхронна технология;
  • Прилагате най-добрите инструменти за листов материал и рамкови конструкции;
  • Създавате програми и постпроцесори за Вашите CNC машини;
  • Намалите брака и разходите;
  • Управлявате Вашата документация с вградения PDM.

 Тези и още много други възможности получавате в една единствена среда. 

Уникалната синхронна технология на Siemens комбинира скоростта и гъвкавостта на директното моделиране с прецизен контрол на управляващите размери за бързо и гъвкаво оформление.

„Не губете време и ни потърсете, за да дефинирате Вашите нужди и да изберем заедно оптималния за Вас пакет за дизайн и производство! Само сега можете да се възползвате от 50% отстъпка и да си осигурите скоростта, от която се нуждаете, за да извлечете максимума от Вашия инженерен процес. Свържете се с нас на тел: 02/903 39 99 или на e-mail: info@spacecad.bg. Очакваме Ви“, обърнаха се от SpaceCAD към специалистите от цялата страна. 

Източник на снимковия материал: SpaceCAD

Тагове: CAD/CAM софтуер, Siemens Digital Industries Software, SpaceCAD, машини с ЦПУ /CNC/