Видео: Модулни системи за управление на високостелажни складове от ЛогиСофт

16.09.2020 г.3 мин.

ЛогиСофт е водеща компания в областта на индустриалната и интралогистичната автоматизация, чийто екип се гордее с многобройни успешно работещи мащабни системи, внедрени в различни браншове. Изграждането на изцяло нови управляващи системи за високостелажни автоматични складове и конвейерни системи за комисиониране, както и модернизацията на стари, е част от дейността на фирмата. „Наши системи управляват голяма част от производството на шоколад, кафе, керамични и бетонни керемиди в България. Разполагаме и с оптимални решения за фармацията, енергетиката, подемно-транспортната техника, високоскоростната пълначна, пакетираща, етикетираща и бутилираща техника,“ споделиха за Инженер.bg от компанията.

Модулните системи за управление на високостелажни складове и комисиониране на ЛогиСофт са базирани главно на техника за автоматизация на фирма Siemens. 

Компанията има разработени управляващи системи за: 

  • Трансманипулатори за палети;
  • Трансманипулатори за кутии/кашони;
  • Трансманипулатори за свръхтежки товари;
  • Подемници;
  • Ролкови конвейерни линии за комисиониране;
  • Управление на материалния поток за големи комплекси. 

ЛогиСофт предлага на своите клиенти развой, внедряване и поддръжка на системи за контрол и управление на трансманипулатори за палети, а сред реализациите на компанията са: инвестиционно проектиране по част Електротехническа, управление на система Miniload за складиране и комисиониране на дребни детайли, ретрофит на управляваща система на 6-коридорен високостелажен склад с директна връзка към SAP, управление на конвейерна сисема за транспортиране на химическа продукция и др.

ЛогиСофт е партньор на Siemens от своето създаване, а от 2015 г. е официален “Solution Partner“ на компанията за направлението й „Motion and Drives“. От 2017 г. фирмата е официален партньор и на GEBHARDT Fördertechnik, част от GEBHARDT Intralogistics Group – водеща немска интралогистична компания. 

Източник на снимковия материал: ЛогиСофт ЕООД

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

ЛогиСофт ЕООД
http://logisoft.bg/bg/