Атикс: За поредна година Leuze еlectronic се нареди сред световните пазарни лидери в областта на оптичните сензори

11.06.2021 г.3 мин.

Индексът на Училището за предприемачи на Henri B. Meier към швейцарския университет „Сент Гален“ (Henri B. Meier School of Entrepreneurs of the University of St. Gallen) и Академията на германските лидери на пазара (Academy of German World Market Leaders) ежегодно отличава водещите световни компании. В него от 2016 г. неизменно присъства и фирма Leuze еlectronic, специализирана в областта на оптоелектрониката и системите за идентификация и пренос на данни. „И през 2021 г. Leuze еlectronic зае достойно място в класацията като един от 458-е „шампиони“ по растеж и международен лидер в сферата на оптичните сензори“, съобщиха за Инженер.bg от българската търговска компания Атикс, която е ексклузивен представител на Leuze еlectronic за България.

 

Отличието се присъжда на глобално активни и успешни бизнес организации, които са се превърнали в синоним за водещи технологии, и предлагат продукти и услуги с изключително високо качество. Процедурите на анализ и награждаване обхващат всички индустриални отрасли.

Какво стои зад развитието на иновациите на Leuze еlectronic?

Запитан относно това как компанията се е превърнала в лидер на световния пазар, главният изпълнителен директор на Leuze еlectronic – г-н Улрих Балбах, коментира: „Leuze е високотехнологично дружество, което провежда последователна политика на фокусиране и диференциация. Ние сме експерти в технологиите, които развиваме, и ги създаваме специално за нашите клиенти, за да им осигурим осезаеми ползи и добавена стойност в тяхната дейност“.

По аналогичен начин Leuze еlectronic работи и по отношение на иновациите. Същевременно с това технологичната компания се фокусира върху индустриите, в които експертите на Leuze еlectronic са разработили цялостна експертиза за широк обхват от приложения. „В тясно сътрудничество със своите клиенти Leuze еlectronic продължава да реализира на пазара технологични постижения, както и да е двигател в създаването на нови стандарти“, посочиха в заключение от фирма Атикс.

Източник на снимковия материал: Атикс, Leuze еlectronic

Тагове: Leuze, Атикс, електроника, сензори

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Атикс ООД
http://www.atics.bg/