Festo удостоен с приз от Bosch за предпочитан доставчик в областта на пневматиката за 2016 г.

07.06.2016 г.2 мин.

Световно признатият производител в сферата на индустриалната автоматизация Festo и тази година бе обявен за „Предпочитан доставчик за 2016 г. на Bosch групата в областта на пневматиката“, информираха за Инженер.bg от Фесто ЕООД. Отличието „Предпочитан доставчик“ е част от партньорската програма на Бош и се присъжда всяка година на доставчици, с които компанията би искала да засили сътрудничеството си. Наградата бе връчена от 16-членна международна делегация на Bosch на фирмения щанд на Festo по време на Хановерския панаир т.г.


 

Нашите доставчици са изключително важен фактор за нас. По-специално, глобалната ориентация и иновациите на компанията-снабдител са от огромно значение за Група Bosch“, заяви Малте Иленфелд (Malte Ihlenfeld), директор на сектор „Корпоративни продажби и логистика“ в Bosch, връчвайки почетния сертификат на д-р Клаус Йесен (Dr. Claus Jessen), председател на Управителния съвет на Festo и д-р Ансгар Кривет (Dr. Ansgar Kriwet), член на Управителния съвет на Festo.


Ние сме особено впечатлени от начина, по който Festo се справя с основни въпроси, свързани с автоматизационните технологии, например, Industry 4.0 и SupraMotion. Софтуерните инструменти и конфигурационните решения, които спомагат за редуциране на натовареността на нашите логистични и инженерингови процеси са изключително обещаващи”, допълни още г-н Иленфелд на щанда на Festo.Bosch има за цел да изгради устойчиви бизнес отношения и взаимен растеж заедно със своите най-добри и иновативни доставчици“, коментираха в заключение от Група Bosch.


Източник на снимковия материал: Festo, Фесто ЕООД

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Роберт Бош ЕООД, направление Електроинструменти
http://www.bosch-pt.com/bg/bg

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Фесто ЕООД
www.festo.bg