Успешен старт за Вашия бизнес с програмата за безплатни Solid Edge CAD и CAM лицензи от Солтех

19.07.2021 г.4 мин.

Стартирането на производствен или инженерингов бизнес със сигурност не е лесна задача. Необходимо е на специалистите да се осигурят както работни помещения и оборудване, така и необходимият CAD и CAM софтуер, който често представлява значителна инвестиция. Добрата новина е, че ако сте в начален етап от стартирането на бизнес и компанията Ви е на не повече от 3 години, имате възможност да кандидатствате за получаването на безплатни Solid Edge лицензи. „Със софтуерните инструменти Solid Edge CAD и CAM можете да превърнете всяка Ваша идея в реалност. Сега от Siemens Digital Industries Software Ви дават шанс да го направите безплатно с тяхната специална Програма за стартъпи“, съобщиха за Инженер.bg от водещата инженерингова и търговска фирма Солтех, която е официален дистрибутор на компанията за България.

Какво е необходимо да направите, за да се включите?

  • Да сте производствена или инженерингова компания;
  • Да сте регистрирана търговска фирма преди по-малко от 3 години;
  • Да притежавате стартов капитал под 1 милион долара;
  • Да имате под 1 милион долара годишен приход;
  • Да упражнявате дейността си в България и да сте регистрирани като юридическо лице.

Кандидатствайте безплатно още днес, ако отговаряте на изискванията, и ще получите Solid Edge Premium — най-високото ниво лиценз с включен пълен набор функционалности за всички Ваши инженери. 

За кого са подходящи софтуерните инструменти Solid Edge CAD и CAM? 

„Solid Edge представлява достъпно портфолио от софтуерни инструменти, което е лесно за научаване и обхваща всички аспекти на процесите по продуктова разработка, включително CAD проектиране и визуализации, производство, симулации, управление на данните и др. Освен това, с него получавате общност, готова на взаимопомощ, учебни материали и уникална технология, с която проектирате по свой собствен начин“, коментираха от Солтех. 

От Siemens Digital Industries Software предоставят още Solid Edge CAM Pro - софтуер от най-високо ниво за офлайн програмиране на ЦПУ машини независимо от тяхното управление. С лиценза за фрезови операции, включен в програмата, можете да програмирате 2.5-осни обработки за призматични детайли, 3-осни симултантни обработки, както и 3+2-осни обработки бързо и ефикасно. Също така, получавате достъп до библиотека с голям набор от предварително конфигурирани постпроцесори за FANUC, Heidenhain, Sinumerik, Okuma и др.

Преминете на следващото ниво в разработката на продукти със Solid Edge — портфолио от достъпни, лесни за използване софтуерни инструменти, които обхващат всички аспекти на процеса на проектиране.

Изтеглете безплатна 30-дневна демо версия на Solid Edge 2021 още сега! 

Какво включва програмата?

  • Безплатно кандидатстване;
  • Една година възможност за ползване на Solid Edge Premium;
  • Самостоятелна инсталация за всеки член на инженерния екип;
  • Осигурен достъп до ресурсите за обучение на Solid Edge;
  • Пълно съдействие и подкрепа от висококвалифицирани продуктови специалисти. 

„Със Solid Edge CAD и CAM можете да реализирате идеите си и Вашите продукти и услуги да достигнат пазара по най-бързия начин. Възползвайте се от програмата Solid Edge за новосъздадени фирми на Siemens Digital Industries Software и започнете да използвате инструментите си безплатно още сега“, обърнаха се от Солтех към читателите на Инженер.bg. 

Източник на снимковия материал: Солтех,  Solid Edge

Тагове: CAD/CAM софтуер, Siemens Digital Industries Software, инженеринг, проектиране, производство, Солтех

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Солтех ЕООД
http://www.soltec.bg/