Оптимизирани задвижвания OMS от Festo на специална, промоционална цена

18.10.2016 г.2 мин.

Компания Фесто ЕООД, специализирана в областта на автоматизиращите технологии, обяви промоционална кампания на своята серия оптимизирани задвижвания OMS. Продуктите могат да бъдат закупени на специални цени през периода от 01.10.2016 г. до 01.04.2017 г., съобщиха за Инженер.bg от българския офис на водещия немски производител.

 

Серията оптимизирани задвижвания OMS се предлага като пакет с възможност за конфигуриране, дефиниране на профила за движение и свободен избор на позиции, сили и скорости. „Бюджетните решения на Festo правят задвижването и позиционирането по-лесно от всякога и значително по-изгодно в сравнение с конвенционалните електрически решения“, коментираха от Фесто EООД. Промоционалната продуктова гама беше и един от акцентите на семинара, на който от компанията бяха домакини наскоро на тема: „Festo – партньор за автоматизация и електрически задвижвания“.


 

„Festo гарантира на своите клиенти лесна поръчка и доставка на пълната окомплектовка с един продуктов номер, както и бързото й въвеждане в експлоатация чрез уеб браузър“, категорични са от компанията.

 

Ако искате да се запознаете подробно със спецификата на продуктите и условията на промоцията, заповядайте в Промо.bg.

 

Повече информация за Festo, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и активни промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg ТУК!

Източник на снимковия материал: Festo, Фесто ЕООД

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Фесто ЕООД
www.festo.bg